NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

7 tips voor een leuke speeddate

1 Oefen van tevoren wat vragen voor de speeddate

Voordat je naar de speeddate komt is het handig om alvast wat vragen voor te bereiden. Als jij goed voorbereid naar de speeddate komt heb je een groot voordeel, je kunt bijvoorbeeld sneller effectieve details te weten komen over jouw date. Je hebt tenslotte maar een paar minuten om die eerste indruk te krijgen. Hoe effectiever jij te werk gaat, hoe leuker het is om te speeddaten en hoe meer voordeel jij eruit kunt halen om matches te krijgen.

 

2 Haal je beste outfit uit de kast tevoorschijn

Tijdens een speeddate heb je natuurlijk kort de tijd om heel veel leuke singles te ontmoeten. Door de leukste outfit aan te trekken heb jij een streepje voor op de rest. Je kunt tijdens het speeddaten rondkijken en dan valt iemand in mooie kleding direct op. Mensen gaan misschien wel verlangen om eindelijk met jou te mogen daten, dit maakt het extra leuk!

 

3 Kom samen met een vriendin of vriend naar een speeddate

Door samen te komen voelt het meteen een stuk meer vertrouwd. Je kunt tussen de speeddates door of in de pauzes snel even bespreken wie je leuk vindt, wat je aantrekkelijk vindt en wie bijvoorbeeld een volledige afknapper was. Door de vrolijkheid samen te delen wordt een speeddate al een stuk gezelliger en comfortabeler.

speeddate

 

4 Zet een vriendelijke lach op tijdens een speeddate

Tijdens een speeddate wordt je gelukkig van een date met de leuke lach. Een leuke glichlach zegt soms zoveel meer dan 1000 woorden. Een lach werkt aanstekelijk en je wordt er onbewust vrolijk van. Lach daarom vriendelijk naar iedereen die je tegen komt tijdens het speeddaten. Naast een positieve indruk krijg je er ook meer matches door!

 

5 Kom op tijd voor jouw speeddates

Wil je een leuke speeddate, kom dan ook op tijd. Je laat een veel betere indruk achter als jij iemand bent die zich netjes aan de tijd houdt. Singles vinden het leuk om jou te ontmoeten, laat ze dus niet wachten!

 

6 Drink met mate, ook op de speeddate zelf

Om een speeddate leuk te houden is een verstandige tip om met mate te drinken. Pas je aan op het tempo van jouw date. Zenuwen zullen er altijd zijn maar laat je daardoor niet dronken voeren voordat je begint aan die leuke speeddate. Je wordt er veel aantrekkelijker van en met een beetje alcohol zijn de spanning en grenzen echt al meer weg dan je denkt.

 

7 Geniet gewoon lekker van alle speeddates die je hebt!

Wat misschien wel het belangrijkste is voor een speeddate is dat je gewoon lekker moet genieten! Je ontmoet veel singles, misschien wel een hele leuke partner waar jij veel meer mee gaat afspreken dan alleen deze speeddate. Het gaat erom dat jij een leuke middag, avond of nacht hebt!

speeddate

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!