NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

De beste Speeddate TIPS voor liefdes succes

Mocht je binnenkort naar een speeddate event gaan bij jou in de buurt dan kunnen een paar Speeddate Tips handig zijn. Je zult vast nadenken wat je voor kleren aan gaat doen en welke zaken je van te voren nog wilt doen en regelen. Search4Love heeft een paar nuttige tips om de kans op succes tijdens jouw speeddate te vergroten. Je kunt deze tips prima inzetten bij o.a. het speeddaten in Breda, speeddaten Amsterdam of misschien bij speeddaten Utrecht. In de agenda vind alle speeddate locaties.

 

De Eerste TIP – Stel de juiste vragen

Waar ga je het over hebben en ga jij zoals velen doen de standaard vragen stellen, wat doe je en waar kom je vandaan, of wil je het over een andere boeg gooien?

Ben vooral eerlijk en oprecht en toon interesse in de ander. Handige vragen zijn bijvoorbeeld, Van welke vakanties houdt je het meest?, Hou je van huisdieren en heb je er ook? Hoe zie jij jezelf over 10 jaar? Verder hebben we bij Search4Love al veel handige vragen uitgewerkt en ontvangt elke deelnemer voorafgaand aan elke speeddate een gratis kaartje met een aantal unieke hulpvragen. Mocht je het dus even niet meer weten, dan kun je altijd terugvallen op een vraag van het kaartje.

 

De Tweede TIP – Wees eerlijk

Wat erg belangrijk is , is dat je eerlijk bent en dingen niet mooier voordat dan ze zijn. Het is niet handig om direct al je problemen op tafel te leggen of over je ex te praten. Je hebt bij elk speeddate gesprekje maar 4 minuten, benut deze tijd goed. Eerlijkheid duurt het langst en is de basis voor een gezonde relatie.

 

De Derde TIP – Schep niet op

Enthousiast zijn is goed maar kijk uit dat je niet gaat opscheppen over hoeveel bier je bijvoorbeeld kan drinken en dat je flink dronken was met je vrienden. Opscheppen is zeker niet aantrekkelijk! Praat over dingen waar je goed in bent en vraag dingen waar je meer van wilt weten.

 

 

De Vierde TIP – Praat niet over je ex

Als je met iemand in gesprek gaat bij een speeddate evenement praat dan nooit over je ex en hoe erg het allemaal was toen het fout liep. Je laat zien dat je er misschien nog niet overheen bent en nog niet toe bent aan een nieuwe relatie.

 

De Vijfde TIP – Je hoeft je nergens voor te schamen

Bedenk dat iedereen er met hetzelfde doel is en dat je je nergens voor hoeft te schamen. Probeer te ontspannen en laat het allemaal gewoon over je heen komen. Iedereen is wat gespannen en zenuwachtig, dat is heel normaal. Ben positief want als iemand je niet leuk vind, zie je diegene toch nooit meer. Je spreekt genoeg verschillende singles bij een speeddate avond.

 

De Zesde TIP – Let op je houding en stem

Veel mensen hebben een slechte houding waarbij je minder zelfvertrouwen uitstraalt. Bijvoorbeeld onderuit gaan zitten komt ongeïnteresseerd over of als je met afgezakte schouders staat. Iemand die rechtop staat komt wat meer zelfverzekerd over. Als je je houding onder controle hebt, is dat een non-verbaal signaal dat je op je gemak bent wat de mannen aantrekkelijk vinden.

Je stem is het eerste wat de ander zal opmerken, zeker als de andere jou al aan het einde van de locatie kan horen. Het is belangrijk te weten hoe jij aanwezig bent met je stem gebruik en zeker als er dan een paar drankjes genuttigd zijn. Als je niet de aller luidruchtigste bent en niet alles overheerst tijdens de speeddate komt het goed. Het is ook erg belangrijk om goed te luisteren en niet alleen maar te praten.

 

De Zevende TIP – Oogcontact

Oogcontact maken is heel belangrijk bij een speeddate gesprek. Het geeft namelijk aan dat je echt interesse en focus hebt op de ander. Als jij de ander in de ogen kijkt, zit de ander opgesloten in het gesprek en neemt je direct serieus. Als je een beetje rond gaat zitten kijken voelt de ander zich genegeerd en niet serieus genomen. De ander denkt waarschijnlijk dat je hem of haar saai vindt.

 

 

De Achtste TIP – Ken je grenzen

Je grenzen kennen is iets wat je volwassen maakt. Je grens stellen na het nuttigen van wat drankjes en de boel niet uit de hand laten lopen getuigd van volwassenheid. De boel uit de hand laten lopen is voor de andere zeker niet aantrekkelijk.

 

De Negende TIP – Blijf positief

Er zijn hele studies aan besteed om positief in het leven te staan en je energie vooral in positieve zaken te stoppen. Uit vele wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat positief denken enorm stimuleert en je leven een prettige draai geeft. Zit het even tegen, richt je dan gewoon weer op het volgende en ga er weer positief in.

 

De Tiende TIP – Gebruik zijn of haar naam

Het gebruik van iemands naam komt goed over en schept vertrouwen. Het geeft direct een zekere intimitiet bij het gebruik van iemands naam, er wordt direct geluisterd en je hebt de aandacht die je graag wil.

Verder nog een paar algemene tips om jouw speeddate een succes te maken is dat je zeker op tijd moet komen. Het is niet prettig als iedereen al klaar zit en jij komt 5 minuten te laat binnen. Verken van te voren waar je moet zijn en hoe je er heen gaat. Zorg dat je er verzorgd uitziet en geniet vooral van een leuke en gezellige avond!

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!