NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Matchtool

Search4love

 

Al jaren worstelen speeddate organisaties met uren aan werkzaamheden bij het nakijken van de matchkaarten. Dag in dag uit tot in de late uurtjes worden alle matches gecontroleerd, verwerkt en gemaild naar alle deelnemers. In spanning wacht je soms wel 24 uur of langer of je een match hebt. Ben je jouw date niet al een beetje vergeten dan? Je ontmoet toch meerdere mannen en vrouwen tijdens een speeddate of single event. Dit kan handiger en efficiënter worden voor zowel deelnemers, als voor ons! Bedachten wij zo. Er is een grote overstap naar technologie en daar willen wij graag in meegroeien.

 

Het ontstaan van de matchtool

Daarom werkt Search4love tijdens het speeddaten en de single events met de nieuwe unieke matchtool! Een digitale matchkaart waarop deelnemers eenvoudig en snel hun ‘ja’ of ‘nee’ kunnen aanvinken, direct na de speeddate of single events hun matches ontvangen via e-mail en waardoor wij duizenden papieren kaarten per jaar besparen wat ook weer goed is voor het milieu.

 

Matchtool

Foto is ter illustratie van het concept.

 

Uw privacy

U hoeft hierbij niet bang te zijn dat wij uw gegevens gebruiken of dat deze op straat komen te liggen. Wij zorgen namelijk voor een veilige en vertrouwde digitale omgeving waarin u niet teveel hoeft te registreren. Zo krijgt u in de Matchtool zelf alleen een voornaam te zien met het verkregen nummer van de deelnemer tegenover u. Wanneer u matches hebt, krijgt u na de speeddate of single event al uw matches via uw opgegeven e-mail adres binnen. U ziet alleen het e-mail adres van diegene waarmee u een match heeft. Zo voorkomen wij onnodige intimidatie en ongewenste schending van privacy. Als u contact wilt opnemen met uw match kunt u dat eenvoudig via deze ontvangen mail doen. Wat volgt na de speeddates of events is geheel aan u!

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!