NIEUW

Duo Single Diners

Samen met vriend of vriendin vernieuwend speeddaten tijdens een zes gangen diner

Bekijk onze Duo Single Diners

Zoek je ideale speeddate

Diners

Nieuw – samen daten – Duo Single Diners NU ACTIE € 35,00

Wil je liever niet alleen naar een speeddate en ga je liever met een vriend of vriendin en wil je eens een heel ander manier van speeddaten beleven, kom dan eens naar een Single Duo Diner. Het woord zegt het eigenlijk al. Je komt samen met een vriend of vriendin, broer of zus, neef of nicht naar een diner voor singles en date daar andere duo’s.

Hoe werkt het?

Je kunt dus alleen met twee personen, een duo, deelnemen aan een single diner. Je boekt ieder apart je ticket online en vermeld de naam van degene waar je samen mee komt. Je ontvangt direct een bevestiging en ticket in je e-mail.

Het event start om 19:00 uur en je kunt vanaf 18:45 uur inchecken bij onze hostess. Je ontvangt je speeddate kaart en neemt plaats aan je eerste speeddate diner tafel. Je zit dus samen met een ander duo aan een tafel en gaat genieten van een zes gangen diner. Geen zwaar diner maar eenvoudig en lichte gerechtjes. Ook krijg je bij binnenkomst een welkomstdrankje van Search4Love. Na elke gang van het diner schuift het heren duo een tafel door en daten ze twee andere dames, een ander duo dus. Je geeft na elke tafel even op je speeddate kaart aan of je met de ander wel of geen klik had. Na het event ontvang je dan je matches per e-mail.

Het verschil met een normale speeddate

Search4Love organiseert diverse single events. De Single Duo Diners zijn vernieuwend en zijn een leuke variant op het traditionele speeddaten. Verschillen met een standaard speeddate:

  • Je doet samen met vriend of vriendin mee (i.p.v. alleen).
  • De diner speeddate duurt 20 minuten (i.p.v. 4) per date – gang van het diner.
  • Je geniet van een zes gangen diner.
  • Er doen totaal maximaal 24 deelnemers – 12 duo’s mee.

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!