NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Alleen met kerst of geforceerd online daten?​

Alleen met kerst of geforceerd online daten?

Alle alarmbellen gaan af want het is bijna kerstmis en je bent nog single! Oei, oei, oei, het is tijd om vol gas te geven bij zoveel mogelijk datingsites. Of toch beter van niet?

Door het vieze koude winterweer en de maatschappelijke druk om met kerst een partner te hebben sluiten de singles zich in deze donkere dagen weer massaal aan bij de online datingsites als een Lexa, Tinder en noem de hele riedel maar op. Iedereen is op zoek naar die ene of misschien wel naar iedereen, of naar iemand. Mensen smeken bijna om aandacht en reacties en raken bijna in paniek. Totale wanhoop en chaos online.

Mannen smijten met liefde en knuffels

Nu de fysieke dates en speeddates stil liggen door de Corona, stort men zich massaal op de online datingsites. Karin, onlangs nog heel enthousiast aangemeld voor speeddaten Utrecht, begeeft zich nu toch maar weer op Tinder waar ze nu juist afscheid van wilde nemen. De mannen smijten met liefde en knuffelen alsof hun leven er van afhangt maar de ware liefde ga je hier zelden vinden.

Karin heeft zich toch maar weer aangemeld en zoekt rond in deze ware kerst gekte. De ene naar de andere man wil wel een afspraakje met haar. Maar wat willen die mannen precies van haar!? Uiteindelijk spreekt ze af met John een leuk uitziende man van 44 jaar, althans dat geeft hij aan. Na wat over en weer te hebben bericht zullen ze elkaar ontmoeten in Houten. John geeft ook aan dat hij het online daten eigenlijk helemaal zat was. Veel teleurstellingen gehad. Onlangs nog deed hij mee met een speeddate Utrecht waar hij een leuke match had maar helaas was de dame in kwestie ook verliefd geworden op een andere deelnemer die hem voor was.

Op naar mijn date in de kroeg

Karin gaat op vrijdag avond met veel goede moed naar de afgesproken kroeg waar het normaal op de vrijdag redelijk druk is. Ze heeft er om 21:00 uur afgesproken en ze komt om 21:05 uur binnen gelopen. Wie zou dan die John toch zijn?

Ze neemt een drankje aan de bar en kijkt wat om zich heen. Ze heeft met John afgesproken dat hij naar het einde van de rechtse bar zou komen. Hij is lang, donker kort haar, blauwe ogen en een zwarte spijkerbroek met een grijs overhemd er op.

Na 30 minuten nog geen teken van een John of iemand die er op lijkt. En dan zie ik een mailtje op mijn mobiel omhoog komen. En ja hoor, van John.

Hij bericht mij dat hij toch van de afspraak afziet en zich iets leuker voorgedaan heeft dan hij in werkelijkheid is. Ik geef nog aan dat dat niet uitmaakt en vraag of hij nog zou willen komen. Stom natuurlijk alsof ik wanhopig ben. Helaas krijg ik er geen reactie meer op en besluit ik maar naar huis te gaan. Dit soort dingen was eigenlijk de reden dat ik me had voorgenomen om te stoppen met het online daten.

Toch weer speeddaten in Eindhoven

Na de Corona maar weer inzetten op een face to face speeddate in Utrecht of een speeddate Eindhoven waar ik in het verleden leuke ervaringen mee had. Het blijft toch steeds weer moeilijk om online een serieus iemand te ontmoeten. Misschien was ik ook te geforceerd bezig om een leuke man voor in elke geval de kerstdagen te ontmoeten. Zo zie je maar weer dat haastige spoed weer verkeerd uitpakt. Nee voor mij even geen online dating meer!

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!