NIEUW

Duo Single Diners

Samen met vriend of vriendin vernieuwend speeddaten tijdens een zes gangen diner

Bekijk onze Duo Single Diners

Zoek je ideale speeddate

Speeddate – Amsterdam – 15 juli – 22-35 jr.

Bijna vol
Beschikbaar
Ik ben een vrouw - €22.50
Ik ben een man - €22.50

Host van dit event:
RomyAlgemene informatie

15 juli 2021 19:30 - 22:00
22-35 jaar
Man Vrouw

15 juli 2021 19:30 - 22:00 Amsterdam

SPEEDDATE AMSTERDAM

Speeddaten in Amsterdam is altijd gezellig. Tijdens de speeddate Amsterdam spreek je 15 tot 20 singles onder begeleiding van onze Search4Love hostess, zo ontmoet je een hoop verschillende mensen. De incheck start om 19:30 uur en je krijgt bij binnenkomst een welkomstdrankje en vervolgens krijg je een korte en duidelijk uitleg waarna om 20:00 uur het speeddaten in Amsterdam van start gaat.

Je hebt steeds een date van 4 minuten waarna je vervolgens doorschuift naar de volgende speeddate. Tussendoor zijn er een aantal korte pauzes en komen we langs met hapjes. Na elke speeddate geef je op je speeddate kaart aan of er wel of geen klik was.

Speeddaten Amsterdam bij Holiday Inn Express Arena Towers

Aan het einde van de avond krijg je de uitslag met je matches (als er een wederzijdse klik is) en rond 22:00 uur eindigt het speeddate Event en kun je nog gezellig na kletsen en wat drinken. Nog vragen?, check de veel gestelde vragen.

Het wordt zeker een gezellig avondje uit!

Bij speeddaten in Amsterdam met Search4Love krijg je:

  • De beste prijs voor je ticket
  • Niet goed, geld terug garantie!
  • GRATIS welkomstdrankje en diverse hapjes
  • De mooiste en gezelligste locaties
  • Professionele begeleiding door onze hostess
  • Dezelfde avond al je match uitslag
  • Gratis annuleren mogelijk
Ik ben een vrouw - €22.50
Ik ben een man - €22.50

Plaats

Amsterdam

ROUTE-EN PARKEER BESCHRIJVING: Kom je met de auto dan kun je op de eigen parking parkeren (kosten zijn €5,- voor de hele avond). OPENBAAR VERVOER TREINSTATION Amsterdam Bijlmer Arena Een van de grootste stations van Amsterdam; Amsterdam Bijlmer Arena is gelegen op 5 minuten lopen van het hotel. Bij het verlaten van het station loopt u langs de Heineken Music Hall in zuidoostelijke richting en ziet u bijna direct het hotel voor u. Geschatte afstand tot hotel: 0.25 MI/ 0.4 KM METRO Amsterdam Bijlmer Arena Een van de grootste stations van Amsterdam; Amsterdam Bijlmer Arena is gelegen op 5 minuten lopen van het hotel. Bij het verlaten van het station loopt u langs de Heineken Music Hall in zuidoostelijke richting en ziet u bijna direct het hotel voor u. Geschatte afstand tot hotel: 0.25 MI/ 0.4 KM ADRES: Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers Hoogoorddreef 66B 1101BE Amsterdam


Ik ben een vrouw - €22.50
Ik ben een man - €22.50

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!