NIEUW

Duo Single Diners

Samen met vriend of vriendin vernieuwend speeddaten tijdens een zes gangen diner

Bekijk onze Duo Single Diners

Zoek je ideale speeddate

Belangrijke mededeling i.v.m Covid-19

Zodra er bekend is per wanneer de Horeca binnen weer open gaat, berichten we ALLE deelnemers over de speeddate datum en worden de huidige speeddate events op de website aangepast naar de nieuwe data. Je kunt dus gerust je ticket boeken. Zodra de speeddate events weer door kunnen en mogen gaan, ben jij er bij en ontvang je de werkelijke speeddate datum zo snel mogelijk per e-mail!

Speeddate – Amsterdam – na 1 mei 30-45 jr.

Beschikbaar
Beschikbaar
Ik ben een vrouw - €26.95
Ik ben een man - €26.95

Host van dit event:
RomyAlgemene informatie

1 mei 2021 19:30 - 22:00
30-45 jaar
Man Vrouw

1 mei 2021 19:30 - 22:00 Amsterdam

SPEEDDATE AMSTERDAM

Speeddaten in Amsterdam is altijd gezellig. Tijdens de speeddate Amsterdam spreek je 15 tot 20 singles onder begeleiding van onze Search4Love hostess, zo ontmoet je een hoop verschillende mensen. De incheck start om 19:30 uur en je krijgt bij binnenkomst een welkomstdrankje en vervolgens krijg je een korte en duidelijk uitleg waarna om 20:00 uur het speeddaten in Amsterdam van start gaat.

Je hebt steeds een date van 4 minuten waarna je vervolgens doorschuift naar de volgende speeddate. Tussendoor zijn er een aantal korte pauzes en komen we langs met hapjes. Na elke speeddate geef je op je speeddate kaart aan of er wel of geen klik was.

Speeddaten Amsterdam bij Guilty Food Pleasures

Aan het einde van de avond krijg je de uitslag met je matches (als er een wederzijdse klik is) en rond 22:00 uur eindigt het speeddate Event en kun je nog gezellig na kletsen en wat drinken. Nog vragen?, check de veel gestelde vragen.

Het wordt zeker een gezellig avondje uit!

Bij speeddaten in Amsterdam met Search4Love krijg je:

  • De beste prijs voor je ticket
  • Niet goed, geld terug garantie!
  • GRATIS welkomstdrankje en diverse hapjes
  • De mooiste en gezelligste locaties
  • Professionele begeleiding door onze hostess
  • Dezelfde avond al je match uitslag
  • Gratis annuleren mogelijk
Ik ben een vrouw - €26.95
Ik ben een man - €26.95

Plaats

Amsterdam

ROUTE-EN PARKEER BESCHRIJVING: Kom je met de auto dan kun je op de eigen parking parkeren of aan de overkant van de straat op de parking van het Bakkersbedrijf. Openbaar vervoer: Met de bus kom je met lijn 41 naar halte Rijksstraatweg en is het slechts 5 min lopen naar Guilty Food Pleasures. Vanaf Amsterdam centraal station kun je ook de metro 52 richting station Zuid nemen. Stap uit op Station zuid en pak nu metro 51 richting Gaasperplas. Stap uit bij Van der Madeweg, vanaf hier is het 10 minuten lopen naar Guilty Food Pleasures (voorheen Goodhangout). ADRES: H.J.E. Wenckebachweg 180, 1096AS, Amsterdam


Ik ben een vrouw - €26.95
Ik ben een man - €26.95

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!