NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten met een gevoel van de herfst

De Herfst is een seizoen met overgang van de zomer naar de winter. Het einde van de zomervakantie nadert en de dagen worden korter. De regen tikt zachtjes tegen de ruiten en je zit lekker binnen. Warm en droog zie je de blaadjes veranderen van een groene naar een bruine kleur. Langzaam vullen de straten zich met vallende bladeren. Met koudere temperaturen en met wat meer regenachtige dagen vermaken mensen zich liever binnen dan buiten. De herfst komt eraan en je zoekt de perfecte activiteit voor jouw regenachtige dagen. 

Uit onderzoek blijkt dat in de herfst de meeste mensen hun status van vrijgezel naar in een relatie veranderen. Hoe kan jij ervoor zorgen dat dit ook jouw status wordt? 

Speeddaten is het antwoord. 

 

speeddaten herfst

 

Speeddaten in een warme omgeving 

Met wat meer momenten in een warme en droge omgeving zijn mensen op zoek naar leuke activiteiten die je dus ook binnen kunt doen. Mensen gaan minder snel naar een buitenterras als het regent. Ga daarom bijvoorbeeld eens gezellig speeddaten in een warme omgeving. Speeddating geeft je de kans om ook in regenachtige periodes jouw ideale partner tegen te komen. Laagdrempelig en makkelijk als het is, kom je op een vertrouwde en leuke manier in contact met mensen en ontstaan er leuke eerste klikken. Kijk bijvoorbeeld eens bij jou in de buurt voor een leuke speeddate deze herfst. Agenda 

 

Speeddaten  binnen activiteit van het herfstseizoen? 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om tegenwoordig met iemand in contact komen. Nog nooit waren online datingsites zo populair! Naast online ontmoetingen en binnen- activiteiten zoals bowlen, minigolf of het bezoeken van diverse musea, zijn er dus ook mogelijkheden om in contact te komen met anderen in de herfstperiode. In plaats van alleen een boek te lezen in de woonkamer of een film te kijken op de bank, kan je dit natuurlijk ook met z’n tweeën doen! 

Het leuke aan een speeddate evenement is de gezellige sfeer. Vele singles bij elkaar met hetzelfde doel als jij, een relatie of leuk contact. Een lekker bakje koffie of een gratis frisje bij aankomst laat je een warm welkom beleven als je naar je stoel wordt begeleid door een professionele hostess. De speeddate kan beginnen! In 4 à 5 minuten per ronde praat je, dol je en ontmoet je de meest vrijgezellige personen die net als jij op zoek zijn naar liefde of zich willen binden aan een geschikte partner. Ja, zij is leuk! Nee, hele aardige man maar helaas niet mijn type. Er komt van alles voorbij in een speeddate met 15 tot 20 vrijgezellen, de keuze is reuze. Na het evenement is het wachten op de uitslag. 90% heeft één of meerdere matches! Wauw, een geslaagde herfstdag. 

 Klinkt gezellig! Vertel meer.. 

 

speeddate herfst

De herfst in jouw voordeel met speeddaten 

Gebruik de herfst in jouw voordeel door je op te geven voor de speeddates in jouw regio. Agenda Ontmoet mensen waarmee jij die leuke eerste klik hebt en leer elkaar op een laagdrempelige en vertrouwde manier kennen. De ideale activiteit voor de herfst! Lijkt het je spannend om alleen te gaan? Geef je dan op met een vriend of vriendin voor dezelfde datum, de hostess staat klaar om jou te begeleiden tijdens de gehele speeddate. Zelfs met minder ervaring in daten maak je ook deze herfst van elke speeddate een leuke avond, middag of ervaring. Wil je de ervaring van anderen weten?  

Ervaringen met speeddaten  

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!