NIEUW

Duo Single Diners

Samen met vriend of vriendin vernieuwend speeddaten tijdens een zes gangen diner

Bekijk onze Duo Single Diners

Zoek je ideale speeddate

Belangrijke mededeling i.v.m Covid-19

Zodra er bekend is per wanneer de Horeca binnen weer open gaat, berichten we ALLE deelnemers over de speeddate datum en worden de huidige speeddate events op de website aangepast naar de nieuwe data. Je kunt dus gerust je ticket boeken. Zodra de speeddate events weer door kunnen en mogen gaan, ben jij er bij en ontvang je de werkelijke speeddate datum zo snel mogelijk per e-mail!

Hoe werkt het?

1. Agenda openen en ticket boeken

Je opent de agenda op de website en kiest het speeddate Event waar je naar toe wilt. Je kunt filteren op plaats, provincie, leeftijdscategorie en op soort event (probeer ook eens een Duo Single Diner).

Boek vervolgens je ticket en je ontvangt direct een e-mail met een bevestiging. Search4Love registreert je op de deelname lijst welke we controleren bij aankomst op het Event. Onze hostess vangt je persoonlijk op en helpt je op weg. Ben vooral niet bang om alleen te komen, je bent echt niet de enige! Alles wordt voor aanvang van het Event goed uitgelegd en het is heel gezellig.

2. Na aankomst

Voor aanvang van de speeddate wordt je hartelijk met een lekker welkomstdrankje door de Search4Love hostess ontvangen, ingecheckt en je krijgt jouw persoonlijke speeddate kaart, pen en badge. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent zodat het speeddaten op tijd volgens planning kan starten.

Ook ontvang je van ons een hulpmiddel als je het even niet meer weet wat je moet vragen. Nadat iedereen voor het speeddaten is ingecheckt krijg je een gezellig plekje toegewezen en legt onze host duidelijk uit hoe het speeddaten in zijn werk gaat.

3. Speeddaten gaat zo

Na de uitleg gaan we direct van start met speeddaten en heb je telkens een speeddate gesprekje van 4 minuten, vol speed dus! Er wordt regelmatig even gepauzeerd. Je geeft steeds op je kaart aan of er een klik was, ja of nee. De kaart lever je na de laatste date in bij de hostess.

Je ontvangt dezelfde avond nog of uiterlijk de volgende dag de match uitslag, de voornaam en het e-mailadres. Uiteraard ontvang je de uitslag in vertrouwen. In de praktijk heeft zo’n 90% van alle deelnemers wel 1 of meerdere matches. Je ontmoet dus op 1 avond veel singles face to face en hebt heel veel kans op een match. Probeer zo’n gezellige speeddate avond zelf eens uit.

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!