NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Mega Single Events

De Voorverkoop is gestart – Boek nu jouw ticket en ben er bij!

I.v.m. Covid-19 kunnen deze Events helaas momenteel nog niet plaatsvinden maar we zijn al wel gestart met de VOORVERKOOP TICKETS. De event datum ligt na december 2021en waarschijnlijk voorjaar 2022. We hebben echter maar beperkt aantal tickets beschikbaar dus boek tijdig want vol is vol! Nadat je hebt geboekt, ontvang je per e-mail je deelname ticket en volgt later de datum en locatie per e-mail.

Wil je nóg meer keuze hebben uit veel leuke singles en wil je een super gezellige en bijzondere avond beleven? Kom dan ook naar het Mega Single Event van Search4Love. Dit is een zeer bijzonder en groot Single Event voor singles met volop Entertainment, Live band, DJ’s, Cocktail bars en lekkere hapjes en drankjes. Voor je ticketprijs heb je een top avond waar je meer dan 1000 singles ontmoet, begeleiding van de avond door onze eigen professionele hostessen. De avond begint om 21:00 uur tot 01:00 uur.

Mega Speeddate

Ook kun je je ter plaatsen aanmelden om mee te doen aan een Mega speeddate of gewoon genieten van alles om je heen want alles is in romantische Search4Love stijl en lekker ontspannen. Bij binnenkomst ontvang je van ons een eerste LOVE COCKTAIL. Je kunt er dansen, gezellig kletsen en vooral veel (speed) daten en contacten leggen. I.v.m. de Corona crisis kunnen we helaas nog geen Mega Single Event datum plannen. Houdt onze website dus in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. TICKETS AL TE BOEKEN IN DE VOORVERKOOP hier online!

Boek je ticket voor slechts €34,50

Beperkt aantal tickets beschikbaar!

Wat kun je verwachten?

  • Meer dan 1000 Singles
  • GRATIS Love Cocktail
  • Live band
  • DJ
  • Mega Speeddate (niet verplicht)
  • Cocktail bars
  • Leeftijd 22 tot 46 jaar
  • Romantische TOP Locatie

Meer dan duizend Singles

Je staat er ook op dit Event echt niet alleen voor want er komen meer dan duizend singles en we hebben voldoende Search4Love hostessen om je op te vangen, op je gemak te stellen en op weg te helpen zoals je van Search4Love mag verwachten. De muziek is voor iedereen wat wils en staat hard genoeg om lekker te dansen en te genieten maar je kunt ook nog gewoon gezellig kletsen, wel zo fijn om nieuwe contacten te leggen!  Deze Events starten om 21:00 uur en eindigen om 01:00 uur. Je kunt aan het einde van dit Event ook nog een hapje eten. We proberen het aantal heren en dames zo gelijk mogelijk te verdelen. De leeftijdscategorie is 22 tot 45 jaar.

Boek nu je ticket

Home

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!