NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Samen speeddaten bij een Duo Single Diner

Je wilt gaan speeddaten, maar liever niet alleen!

Veel singles vinden het toch een beetje eng om alleen naar een speeddate te gaan. Dat is ook heel logisch want je kent er niemand en je wilt natuurlijk zo goed mogelijk overkomen op alle andere singles. Je bent gespannen en zenuwachtig en voelt je ook wat ongemakkelijk. Allemaal te begrijpen. Zo was er onlangs een dame bij het speeddaten Utrecht die we een glaasje water moesten geven bij binnenkomst omdat ze zo zenuwachtig was. Het was daarna ook weer heel snel over en de avond verliep heel goed voor haar, ze had zelfs 4 matches. Ze boekte direct al weer een ticket voor deelname aan speeddaten Arnhem.

Duo Single Diners, voor duo singles die gezellig samen willen daten

Veel singles willen graag samen met een vriend of vriendin gaan daten. Je kent dan in elk geval iemand en voelt je wat gemakkelijker als je niet helemaal alleen aan komt op zo’n event. Hoewel je door hostessen goed wordt opgevangen en begeleid geeft samen gaan met een bekende je vaak toch een prettiger gevoel.

Bij Search4Love kun je een zogenaamd Duo Single Diner boeken.

duo speeddaten

Wat is een Duo Single Diner en hoe werkt het?

Een Duo Single Diner is een soort van speeddate waar je wat meer tijd krijgt en met tweeën, als duo, deelneemt aan een diner waarbij je tegenover twee andere singles zit. Je date dus als duo met een ander duo. Twee dames die elkaars vriendinnen zijn daten met twee heren die vrienden zijn. Na elke gang van het diner schuif als duo een tafel door en date je met een ander duo, zo zijn er 5 a 6 gangen en spreek je dus 10 tot 12 andere singles op een avond tijdens een gezellig diner in een romantische setting.

Waar kan ik naar een Duo Single Diner?

De Duo Single Diners worden gehouden in Utrecht en Amsterdam en later ook in meerdere steden door heel Nederland. Je kunt hiervoor kijken in de agenda van Search4Love en filteren op “Duo Single Diner”. In deze agenda vind je ook diverse events voor singles zoals een speeddate Arnhem, speeddate Utrecht, speeddate Den Haag, speeddate Amsterdam, speeddate Rotterdam, Speeddate Breda en een speeddate Eindhoven. Ook vindt er jaarlijks een groot Mega Single Event plaats in het midden van het land met meer dan duizend singles.

Speeddaten met vriendinnen

 

Wat zijn de kosten en wat mag ik daarvoor verwachten?

Een vijf a zes gangen Duo Single Diner kost tussen de 59 en 69 euro. Je krijgt dan een heerlijk welkomstdrankje van de organisatie en een sfeervol kwalitatief goed diner. Elke gang duurt zo’n 20 minuten en het zijn geen zware gangen. Je kunt dus gewoon gezellig kletsen en daten met het andere Duo. De hostess van de organisatie ontvangt jullie en brengt jullie netjes naar je tafeltje. Mochten er vragen zijn, zal de hostess deze beantwoorden en je verder helpen. Je krijgt voor de prijs dus een heerlijk uitgebreid diner, een drankje, veel singles die je ontmoet, begeleiding en een hele gezellige avond.

speeddaten duo

Hoe laat start het diner?

De Duo Single Diners starten over het algemeen om 19:00 uur en eindigen rond 21:30 uur. Natuurlijk kun je na het diner nog gezellig wat na kletsen of iets gaan drinken. Ook krijg je de matches netjes doorgemaild en weet je met welke deelnemer(s) er een wederzijdse klik was. En wie weet ontstaat er iets heel moois!

Duo Single Diners – uniek dating concept door SEARCH4LOVE

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!