NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddate ervaringen

Speeddate ervaringen – een greep uit speeddate reviews

Je leest hier een aantal speeddate ervaringen van speeddate deelnemers die mee hebben gedaan bij diverse locaties door Nederland. De Trustpilot speeddate reviews staan onderaan de website weergegeven. Stuur ons ook jouw speeddate ervaring toe! Of je nu een speeddate ervaring in Rotterdam of bijvoorbeeld een leuke speeddate ervaring in Eindhoven had, laat het ons weten. Elke speeddate review is van harte welkom!

Mijn speeddate Eindhoven

Sanne

Heel leuke ontvangst op een leuke locatie bij Spijker. De hostess deed het ook erg leuk en was ontzettend vriendelijk. Er waren zo’n 35 deelnemers en ik had 2 matches met hele lieve mannen waarvan ik hoop op een vervolg. Samengevat, top!!

Top avond in Utrecht!

Richard

De speeddate in Utrecht was goed georganiseerd en ook drankjes en hapjes prima! De incheck duurde wat lang maar kwam ook door de Corona regels denk ik. Verder heel gezellig en leuke mensen.

Speeddaten Utrecht

Ester

Ontzettend lol gehad met een paar leuke mannen waar ik overigens geen match mee had. Wel een andere leuke man ontmoet waar een vervolg aan vast zit. Leuke speeddate ervaring dus voor mij!

Fantastisch geweest!

Sabine

Nadat ik mijn speeddate zenuwen onder controle had en ik ook nog eens 5 minuten te laat bij het speeddate event aankwam, was het ontzettend gezellig. Leuke hostess en echt fantastisch geregeld allemaal en zeker een aanrader!

Speeddate ervaring Utrecht

Ivo

Leuke speeddate avond in Utrecht meegedaan en een paar matches ook door gekregen. Waren nog een paar foutjes met de match app maar waren snel opgelost. Had 1 match met een geweldig leuke dame.

2e keer Eindhoven

Iwan

Meegedaan met speeddaten Eindhoven en was een top avond! Goede speeddate organisatie die begrijpen hoe het werkt. Was zelfs een overvloed aan hapjes :). Ik doe zeker weer mee en hoop dan wel een match te hebben en kans op een vaste relatie.

4 matches voor mij!

Ruben

Meegedaan met speeddaten Utrecht en het enorm naar mijn zin gehad. Leuke en gezellige locatie en iedereen was vriendelijk en ontspannen ook. Hostes regelde alles goed. Ik had 1 match met leuke vrouw en wie weet wordt dat iets.

Geweldige ervaring!

Esmee

Gezellige speeddate avond in Amsterdam meegedaan. Leuke mensen van de bediening en een super aardige hostess ook! Ik vond alles leuk georganiseerd en ik heb er ook leuke mannen ontmoet, of daar iets uitkomt weet ik nog niet, wel 3 matches!

Goed georganiseerd!

Tamara

Ik doe vaak mee met een speeddate voor hoger opgeleiden maar deze setting vond ik eigenlijk ook prima. Heb leuke mensen leren kennen en zelfs al een vervolg date. De speeddate organisatie deed het super, erg leuk en vriendelijk!

Leuke mensen ontmoet

Patrick

Ben eens gaan speeddaten in Eindhoven waar ik maar liefst 4 matches had hahaha dat heb ik nooit eerder meegemaakt! Was erg leuk en toffe meiden ontmoet. Komt zeker wel nog iets achteraan denk ik. Alles leuk gedaan de speeddate avond in Eindhoven.

Deel ook je speeddate ervaringen en stuur ons jouw speeddate reviews

Heb jij meegedaan aan een speeddate avond of via speeddaten4love ergens in Nederland en wil je ook graag je ervaringen met ons delen? Stuur dan een e-mail bericht naar onze klantenservice want wij vinden het erg leuk om de speeddate ervaringen van deelnemers te horen. We krijgen soms leuke berichten dat mensen verliefd zijn geworden of dat er vaste relaties uit voortgekomen zijn.

Alvast bedankt voor je moeite!

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!