NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Almere

Almere

Speeddaten Almere – Vind jouw liefde!

Ben jij op zoek naar een leuke speeddate in Almere kijk dan eens naar onze agenda. We organiseren diverse speeddate events. Zo kun je mee doen met een speeddate in Amsterdam of een speeddate in Utrecht.

Tijdens een speeddating Almere doen er zo’n 20 singles mee en heb je steeds met elke single een gesprekje van 4 minuten waarna de heren een tafel doorschuiven. Zo spreek je tijdens een speeddate Almere heel veel leuke vrijgezellen en is de kans erg groot dat je meerdere matches hebt. Twijfel je waar je mee wilt gaan doen, kijk dan gerust eens op speeddateinamsterdam.nl of speeddateinutrecht.nl

Een speeddate Almere – wat zijn je kansen?

Als je met speeddating Almere mee doet maak je sowieso 90% kans op minimaal één match. Veel deelnemers hebben zelfs meerdere matches. Een match betekent eenvoudigweg dat zowel jij als de andere deelnemer waar je een speeddate gesprekje mee had een ‘ja’ hebben opgegeven. Jullie geven dus beiden aan dat er een klik is. Na de speeddate in Almere krijg je direct je match uitslagen naar je e-mail gestuurd. Je ontvangt dan het e-mailadres en de naam van de andere deelnemer. Je kunt dan vervolgens contact leggen om een vervolg date af te spreken.

Waar kan ik een ticket boeken voor speeddating Almere?

Als je besluit mee te doen met speeddaten Almere kun je eenvoudig een ticket boeken of in de agenda waar je kan selecteren op plaat, leeftijd en soort speeddate event. Je kunt ook eenvoudig onderaan deze pagina direct naar je voorkeur event gaan en direct je ticket boeken. Vanuit Almere kun je het dichtstbijzijnd mee doen in Amsterdam of Utrecht. Zodra je een ticket hebt geboekt, ontvang je direct een bevestigings e-mail. Bij ‘meer informatie’ kun je alles lezen over de locatie en de route en parkeren.

Kan ik ook mee doen met een vriend of vriendin?

Speeddaten in Almere is voor duo’s erg leuk om mee te doen met een duo single diner in Utrecht. Je kunt je dan samen inschrijven om als duo mee te doen. Het diner start rond 19:00 uur en je krijgt een zes gangen diner inclusief een welkomstdrankje. Onze hostess begeleid het hele diner want je schijft na elke gang een tafel door. Zo spreken jullie steeds een ander duo. De matches zijn wel individueel.

De grootste speeddate in Almere – Mega Single Events Nederland

Als je eens heel iets anders wilt en je hebt zin in een complete avond, probeer dan eens een mega single event bij Search4Love. Een of twee keer per jaar organiseren we een Mega Single Event waarbij er meer dan 1000 singles komen. Er is dan ook een mega speeddate waar je wel of niet aan deel kunt nemen.

Op deze avond is er voor iedereen wat wils, muziek, lekkere cocktails, DJ maar ook kun je er nog gezellig kletsen en elkaar verstaan. Onze professionele hostessen begeleiden de avond en staan voor je klaar. Heb je vragen over speeddaten Almere, check ook even de veelgestelde vragen.

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!