NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Amersfoort

Speeddaten Amersfoort – vindt jouw partner!

Een speeddate Amersfoort staat voor een fantastisch leuke en gezellige avond. Een speeddate avond Amersfoort wordt ook wel gehouden in Utrecht op slechts 23 kilometer. Wil je eens een keer heel iets anders om een leuke vrijgezel te ontmoeten dan is speeddaten Amersfoort iets voor jou. Op een avond ontmoet je namelijk al gauw 15 tot 20 andere singles welke je allemaal zo’n 4 minuten spreekt. Een speeddate avond Amersfoort begint om 19:30 uur en duurt ongeveer tot 22:00 uur. Waar ontmoet jij zoveel singles die ook op zoek zijn? Voor deelname kun je onderaan de pagina of in de complete agenda je deelname ticket kopen.

Hoe gaat een speeddate Amersfoort in zijn werk?

Allereerst boek je hier je ticket. Je ontvangt dan een mailtje als bevestiging van jouw deelname. Bij elk event staat informatie met de adresgegevens, tijd en waar te parkeren of hoe je er kunt komen. Eenmaal aangekomen vangt onze eigen hostess je op en krijg je van de speeddate organisatie een eerste drankje en tijdens de speeddate diverse lekkere hapjes. Speeddating Amersfoort of in Utrecht wordt maandelijks georganiseerd in verschillende leeftijdscategorieën.

Na een korte en duidelijke uitleg van de hostess volgt er een startsignaal en spreek je je eerste date. Na zo’n 4 minuten vul je in of er wel of geen klik was, uiteraard is dit vertrouwelijk en gaan de heren door naar de volgende tafel. Aan het einde van het speeddaten in Amersfoort ontvang je alle wederzijdse matches in je e-mailbox.

Wat krijg ik voor mijn ticket bij speeddating Amersfoort?

Voor je deelname ticket bij een speeddate Amersfoort of Utrecht krijg je gegarandeerd een leuke gezellige avond en waar we 15 tot 20 singles samenbrengen die allemaal op zoek zijn naar een partner. Ook is er professionele begeleiding van een eigen hostess die je opvangt en alles in goede banen lijdt. We hebben een speeddate kaart voor je en zorgen er voor dat je jouw matches snel in je mailbox ontvangt. Alleen de voornaam en mailadres ontvang je dan van degene waar je een wederzijdse ‘ja’ bij hebt opgegeven. Verder krijg je van onze organisatie een lekker welkomstdrankje en tijdens het speeddate event diverse hapjes.

Waarom Speeddaten Amersfoort werkt

Veel singles daten online via de vele datingwebsites. Iedereen heeft vast wel ervaren dat daar heel veel fakers actief zijn of mensen die niet eerlijk zijn over hun profiel. Je moet dus al heel veel uurtjes besteden om dat allemaal te filteren en er dan hopelijk een date aan over te houden. Bij speeddating Amersfoort is dat heel anders omdat je hier altijd de singles face to face ontmoet. Je spreekt bij een speeddate Amersfoort dus echte mensen. Zo zie je direct hoe iemand er uit ziet, zich gedraag en reageert. En je ontmoet er niet één maar wel 15 tot 20! En dat allemaal ook nog eens onder begeleiding van een hostess. Probeer zelf eens een speeddate Amersfoort of Utrecht uit en ervaar het zelf!

Samen speeddaten bij een Duo Single Diner in Utrecht

In o.a. Utrecht organiseren we regelmatig in diverse leeftijdscategorieën een vernieuwend single Diner. Speciaal bedoelt voor diegene die samen willen mee doen aan een event, als Duo dus. Zo spreek je tijdens een zes gangen diner 12 andere singles en heb je meer tijd om kennis te maken. Elke gang duurt zo’n 20 minuten waarna je allemaal een tafel doorschuift en weer spreekt met een ander Duo. Je geeft wel aan of er een klik was met de personen. Aan het einde van dit Single Diner ontvang je direct je matchuitslag in je e-mail. Uiteraard alles vertrouwelijk. Kijk eens onder Duo Single Diner op onze website.

Een speeddate Amersfoort – veel kans op het vinden van een partner

De kans dat je bij een speeddate Amersfoort een leuke single ontmoet is ruim 90%. Of er dan een relatie uit voort komt is aan de deelnemers zelf natuurlijk. Feit is wel dat je nergens zoveel kans hebt om iemand te ontmoeten die aan je wensen voldoet. Dit omdat je in slechts een paar uur veel verschillende vrijgezellen ontmoet. Probeer zelf eens een speeddate uit en pak deze kans om je ware liefde te vinden!

Home

Alle Evenementen in Amersfoort

12
Jun

Speeddaten - Amersfoort - wo 12 jun

12-06-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Wachtrij
eind-20ers & 30ers
Utrecht
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!