NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Amsterdam

Speeddaten Amsterdam

We hebben allemaal behoefte aan liefde. We willen liefde voelen, geven en ontvangen. Helaas heeft niet iedereen evenveel geluk met het vinden van een partner. Is het jou, om wat voor reden dan ook, nog niet gelukt de liefde van je leven te vinden? Of heb je gewoon zin in een gezellige avond uit? Probeer dan eens het gezellige speeddaten in Amsterdam. Tijdens speeddate avonden kun je op een ontspannen én efficiënte manier nieuwe mensen leren kennen.

Laat geen tijd meer verloren gaan, ga ook speeddaten in Amsterdam

Search4love organiseert regelmatig avonden waar jij andere singles kunt ontmoeten. In Amsterdam en in andere steden verspreid over het land. Je kunt je opgeven voor een speeddate avond in je eigen omgeving, gericht op mensen van dezelfde leeftijdscategorie. Het is ook mogelijk eens naar de andere kant van Nederland te gaan en je open te stellen voor interessante mensen die misschien iets ouder of jonger zijn. Liefde kent immers geen grenzen!

Er zijn speeddate avonden voor hetero’s, lesbiennes en homo’s. Search4love bijeenkomsten zijn laagdrempelig. De sfeer is relaxed en alles is goed georganiseerd. De Search4love hosts hebben aandacht voor elke afzonderlijke deelnemer; ze zorgen ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt.

Registreren, ticket boeken en daten maar!

Zodra je een eigen account hebt aangemaakt, kun je je opgeven voor een reguliere speeddate avond. In de online agenda van Search4love staan de aankomende speeddate avonden in Amsterdam op een rij. De speeddate events vinden altijd plaats in sfeervolle loungeclubs of cafés. Op een avond ontmoet je iedere 4 minuten een leuke single. Na je gesprek geef je op je speeddate kaart een ‘ja’ of ‘nee’ aan. Aan het eind van de avond kijken wij de speeddate kaarten na en bij een wederzijdse ‘ja’ is er een potentiële match. Iedere speeddate deelnemer ontvangt zijn of haar matches volledig vertrouwelijk. De keuze is aan jezelf of je een volgende stap wilt nemen, of niet.

Houd ook de agenda goed in de gaten. Wie weet is er binnenkort wel een Diner of een Mega Single Event. Tijdens een Mega Single Speeddate Event zijn extra veel singles aanwezig, vaak rond de 1500. De kans dat er een paar vonkjes overspringen, is extra groot. Jullie worden vermaakt met entertainment, live muziek en dj’s. Hapjes en drankjes zijn er in overvloed.

Speeddating succes story’s

Dat je misschien nog een beetje twijfelt, is begrijpelijk. Het beste advies dat we kunnen geven is: lees eens een paar ervaringen van deelnemers van speeddate avonden. Jeroen en Barbara bijvoorbeeld, zij zijn al weer een jaar samen! Dave en Bianca voelden de eerste avond een bijzondere klik. Ze zijn

nog steeds niet uitgepraat en zien elkaar regelmatig. Naast deze succesverhalen staan er ook reviews online van mensen die de ware misschien nog niet gevonden hebben, maar wel keer op keer ontzettend genieten tijdens het speeddaten in Amsterdam.

Gratis nieuwsbrieven en kans op VIP-kaartjes

Heb je een drukke baan en niet veel tijd over om regelmatig de Search4love-website te checken. Geen probleem! Schrijf je eenmalig in voor de nieuwsbrief en je wordt voortaan als eerste op de hoogte gehouden van alles wat speelt rondom speeddaten Amsterdam. Een tip tot slot: als je je nu inschrijft, win je wellicht twee VIP tickets voor het Mega Single Event. Je wordt als celebrity behandeld en mag de hele avond gratis eten en drinken.

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!