NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Apeldoorn

Apeldoorn

Speeddaten Apeldoorn – Pak je kans!

Een speeddate Apeldoorn is laagdrempelig en altijd gezellig. Op een speeddate avond doen er zo’n 15 tot 20 vrijgezellen mee en ontmoet je veel verschillende en leuke mensen. De speeddates worden ook vaak in Arnhem georganiseerd wat slechts 28 kilometer is. Speeddating Apeldoorn start om 19:30 uur en duurt tot 22:00 uur. Het fijne is dat je je match uitslag al direct na het speeddate event op je e-mail binnen krijgt. Om mee te doen met speeddaten Apeldoorn kun je eenvoudig onderaan de pagina direct je deelname ticket kopen zodat je verzekert bent van een plaats. Je kunt natuurlijk ook eens meedoen met een speeddate in Utrecht.

Wat kun je verwachten van een speeddate Apeldoorn

Nadat je je deelname ticket voor de speeddate in Apeldoorn of Arnhem hebt gekocht, ontvang je direct een bevestigings e-mail. Bij elke speeddate event staat ‘meer informatie’ waar je het adres en de route kunt vinden. Bij de ingang staat onze eigen hostess klaar om je op te vangen met een welkomst drankje. Zenuwen mag je thuislaten want iedereen zit in hetzelfde schuitje.

Na een uitleg starten de 4 minuten durende speeddate gesprekken en schuiven de heren steeds een tafeltje door. Na elk gesprek geef je aan of er wel of geen klik was. Aan het einde van speeddating Apeldoorn krijg je direct de matches door op je mail. Dus waar er een wederzijdse ‘ja’ is opgegeven, betreft het een match.

Wat zijn de kansen bij speeddating Apeldoorn?

Bij een speeddate Apeldoorn liggen de kansen erg hoog dat je minimaal een match hebt. Veel deelnemers aan een speeddate evenement hebben zelfs meerdere matches. Het mooie aan het meedoen met een speeddate Apeldoorn is dat je in een paar uur 15 tot 20 vrijgezellen spreekt die allemaal op zoek zijn naar de liefde. Als je gewoon uitgaat naar een kroeg is de kans eigenlijk nul dat je zoveel verschillende vrijgezellen spreekt die ook op zoek zijn naar een partner. Meer dan 90% van de deelnemers aan het speeddaten in Apeldoorn hebben dus een match. Wil je meer weten, kijk dan ook eens bij de veel gestelde vragen.

Speeddaten Apeldoorn ben er ook bij!

Als je naar de events gaat onderaan de pagina of naar de complete speeddate agenda, kun je op leeftijdscategorie selecteren. Zo spreek je alleen vrijgezellen van je eigen leeftijdscategorie. Ook komen bijna alle deelnemers uit je eigen regio. Boek op tijd je deelname ticket voor een speeddate in Apeldoorn of Arnhem want zo lopen snel vol. In de ticketprijs is een welkomstdrankje en diverse hapjes tijdens het speeddaten inbegrepen, voor de prijs hoef je het dus niet te laten!

Duo Single Diners

Sinds kort organiseren we ook zogenaamde Duo Single Diners in Utrecht en Breda. Deze zijn speciaal bedacht voor singles die niet graag alleen gaan maar samen met een vriend of vriendin mee willen doen. Wil jij ook samen eens mee doen met speeddaten in Apeldoorn maar dan samen, dan is een Duo Single Diner iets voor jou. Je gaat onder begeleiding van een hostess deelnemen aan een zes gangen diner. Dit zijn allemaal wat lichtere gerechtjes. Elke gang duurt zo’n 20 minuten en daarna schuif je als Duo een tafel door. Zo spreek je steeds weer een ander duo. Je kunt per persoon aangeven of er wel of geen klik was.

Ook hier ontvang je dezelfde avond al je matches in je mailbox.

Speeddaten in Apeldoorn is ontzettend leuk en gezellig

Veel singles zijn meestal gespannen en zenuwachtig voor een speeddate Apeldoorn. Dit is vaak alleen maar even in het begin omdat bij binnenkomst de hostess je opvangt en als je eenmaal druk aan het kletsen bent, deze spanning snel is verdwenen. De deelnemers geven bij ons achteraf altijd aan dat ze het ontzettend leuk en gezellig vinden om mee te doen. Probeer zelf eens een speeddate in Apeldoorn of Arnhem uit en ervaar het, boek hier je ticket.

Home

Alle Evenementen in Arnhem

29
May

Speeddaten - Arnhem - wo 29 mei

29-05-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Wachtrij
v 33-45 jaar, m 35-47 jaar
Gelderland
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
05
Jun

Speeddaten - Arnhem - wo 5 jun

5-06-2024 20:00 - 23:00
Beschikbaar
Wachtrij
eind-20ers & 30ers
Gelderland
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
12
Jun

Speeddaten - Arnhem - wo 12 jun

12-06-2024 20:00 - 23:00
Beschikbaar
Beschikbaar
40-55 jaar
Gelderland
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!