NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten bij Momento Arnhem

Momento staat voor comfort, met een focus op goede service en een tijdloos design en samen gaan wij voor momenten waarin onthaast, ontspant en vertraagd kan worden. Momento heeft in samenwerking met Search4Love gewerkt aan het organiseren van een leuke speeddate in Arnhem voor verschillende leeftijdscategorieën en ook worden er regelmatig vernieuwende soorten speeddates georganiseerd.

Het sfeervolle, gezellige restaurant biedt veel ruimte voor een leuke speeddate avond in Arnhem centrum en is ook de perfecte plek om te ontspannen en een drankje te drinken met vrienden en collega’s na een lange werkdag of een dag vol sightseeing in de stad. Naast drankjes laat de keuken zich inspireren door de lekkerste gerechten over de hele wereld, alles wordt met verse ingrediënten bereid. Zeker een aanrader om eens lekker gezellig te gaan eten. Ook maakt men eigen koffie. Deze koffie is 100% biologisch en uniek in zijn smaak. Speeddaten in Arnhem kan nu dus ook bij Momento in samenwerking met Search4Love.

speeddaten Arnhem

Het adres van Momento is Oude Oeverstraat 98, 6811 JZ in Arnhem.

Over Arnhem: Arnhem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Gelderland. Tot de gemeente Arnhem behoren de stad Arnhem, de dorpen Elden en Schaarsbergen, de buurtschappen De Praets en ’t Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen. De gemeente telt 161.961 inwoners per 1 augustus 2020 (bron: CBS) en is daarmee de dertiende gemeente van Nederland. De agglomeratie Arnhem, bestaande uit onder andere de gemeenten Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum en Rheden, telt bijna 450.251 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 713,96 km².

Arnhem ligt aan de rivier de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. De stad ligt aan beide zijden van de Rijn. Vooral het zuidelijke stadsdeel heeft zich na de Tweede Wereldoorlog grootschalig ontwikkeld. De stad staat internationaal bekend om de Slag om Arnhem. In de Tweede Wereldoorlog speelde Arnhem een belangrijke hoofdrol vanwege de luchtlanding en veldslag van de geallieerde troepen in september 1944, als onderdeel van Operatie Market Garden. Op verschillende plekken in de stad markeren monumenten de plekken waar tijdens de oorlog hevig werd gevochten.

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!