NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

speeddaten Breda

Speeddaten Breda daar vind je de liefde

Speeddaten Breda is de manier om jouw liefde te vinden als je in het heerlijke Breda woont en werkt. Je wilt nergens anders heen, maar mist wel iets. Die ene persoon naast je. Via speeddaten in Breda kun je zomaar je nieuwe partner tegen het lijf lopen. Iemand om ’s avonds mee op de bank te hangen en op vakantie te gaan. De persoon aan wie je alles kwijt kunt en die er altijd voor je is. Jouw zielsverwant en maatje. De liefde van je leven zou je dus weleens tegen kunnen komen bij speeddaten Breda .

Samen met Search4Love op zoek naar romantiek

Speeddaten is dé manier om andere singles te ontmoeten. En als je aan speeddaten Breda denkt, is er eigenlijk maar één bedrijf dat er echt toe doet: Search4Love. Regelmatige speeddate avonden, minimaal 1 keer per maar een Mega Single Speeddating Event, dit en veel meer organiseert Search4love voor vrijgezellen als jij.

Er zijn speciale speeddate avonden in diverse leeftijdsgroepen, voor hetero, lesbisch & homo. De ervaring leert dat de kans groot is dat je iemand ontmoet met wie je in ieder geval een hechte vriendschap ontwikkelt. Je kunt je zo vaak als je wilt opgeven voor speeddating Breda; een vrolijke avond wordt het zeker!

Waarom speeddating in Breda werkt

De gesprekjes tijdens een speeddate avond in Breda van Search4love duren maar 4 minuten, toch zijn er aan het einde van elk event weer veel matches. Het geheim zit ‘m in de vragen die je stelt en natuurlijk ook in hoe je ze stelt. Als je oprecht geïnteresseerd bent in de persoon tegenover je, kun je in die korte ontmoeting heel veel te weten komen. Als we jou zouden vragen waar je over 5 jaar wilt zijn in je leven, waar denk je dan aan? Bedenk dus voor je gaat speeddaten in Breda een aantal goede vragen. Waarschijnlijk overweeg je allerlei dingen: waar je werkt, hoe je woont, met wie je samen bent en hoe het ervoor staat met de financiën. Met een vraag als deze ga je direct naar de kern en kom je goed voorbereid naar een speeddate in Breda. Andere vragen die effectief zijn:

· waar mag ik je midden in de nacht voor wakker maken?

· kun je de laatste keer dat je je echt gelukkig voelde omschrijven?

Speeddaten Breda hoe werkt dat

Ben je enthousiast geworden? We vertellen je tot slot hoe een speeddate in Breda praktisch werkt. Via de site kun je je registreren. Zodra je dat hebt gedaan meld je je aan voor het eerstvolgende speeddating feest in Breda. Het toegangskaartje, de locatie en tijden worden gemaild. Op de speeddate avond in Breda word je ontvangen door de Search4Love host. Hij of zij heet je welkom met een lekker drankje en zal ‘spelregels’ van het speeddaten in Breda kenbaar maken. Als de avond van start gaat maak je 4 minuten lang een praatje. Na de 4 minuten geef je op je speeddate kaart aan ‘ja’ of ‘nee’. Dit doe je in alle privacy. Je date doet precies hetzelfde. Noteren jullie allebei een ja? dan is er een match. Helaas weet je dit niet direct van elkaar. Pas aan het einde van de avond worden de matches kenbaar gemaakt en weet je of je succes had bij de speeddate in Breda. Ook geheel privé; aan jou de keuze hoe je verder gaat…en met wie!

Speeddaten Breda een kwestie van gewoon doen

Speeddaten is altijd een beetje eng en deelnemers zijn vaak gespannen. Dat is heel normaal en daar moet je niet van schrikken. Bij een speeddate in Breda heeft elke deelnemer de zelfde gezonde spanning. Weet dan wel dat in de praktijk dit na het eerste speeddate gesprek al heel ver over is en de boel al wat losser en meer ontspannen wordt. Denk er niet te veel over na en ga gewoon open speeddaten in Breda dan zul je zien dat het allemaal hartstikke gezellig is.

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!