NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Delft

Delft

Speeddaten Delft – ontmoet 20 singles

Bij een speeddate in Delft date je met maar liefst 15 a 20 andere singles en heb je een grote kans op een match. Voor alle vrijgezellen uit Delft organiseert Search4Love regelmatig een gezellige speeddate avond in Den Haag op slechts 15 kilometer van Delft gelegen. Uiteraard kun je buiten het speeddaten Delft ook mee doen met o.a. speeddaten Amsterdam of speeddaten Utrecht. Ook samen met een vriend of vriendin mee doen is mogelijk natuurlijk, je dient dan wel ieder een eigen ticket te boeken.

Hoe werkt zo’n speeddate Delft?

Allereerst kies je jouw speeddate event Delft of in Den Haag uit in de agenda. Vervolgens kijk je met welke leeftijdscategorie je mee wilt doen en boekt direct je deelname ticket online. Onderaan deze pagina zie je al diverse events staan.

Direct na het boeken ontvang je een bevestigingsmail. Bij elk event vind je meer informatie over de locatie, parkeren en de route. Heb je nog vragen, kijk dan ook eens bij de veel gestelde vragen. Eenmaal aangekomen bij het speeddate event Delft wordt je direct bij de entree ontvangen door onze hostess welke je verder zal begeleiden. Na nog een korte uitleg start je met je eerste gesprekje van zo’n 4 minuten. Na elk speeddate gesprek schuiven de heren een tafeltje door en spreek je de volgende single. Aan het einde van het speeddaten in Delft ontvang je direct je matches in je mailbox. Je ontvangt dan de voornaam en het emailadres van de deelnemer(s) waar je een wederzijdse ‘ja’ hebt opgegeven.

Bij een speeddate avond Delft wordt je om 19:30 uur verwacht en zal het event eindigen rond 22:00 uur.

Wat krijg je voor je ticket voor speeddating Delft?

Een ticket voor speeddating in Delft betekend dat je een deelname bewijs hebt en je deelneemt aan een goed georganiseerde speeddate. Er is een eerste drankje inbegrepen en ook krijg je gratis diverse hapjes tijdens een speeddate in Delft. Ook inbegrepen is een goede begeleiding van onze eigen hostess. Ze vangt je op en helpt je op weg. Je krijgt dus altijd een gezellige speeddate avond in Delft waar je veel nieuwe vrijgezellen ontmoet die bijna allemaal uit de regio komen.

Bij online daten in Delft moet je heel veel meer uren besteden om mogelijk één date te scoren. Vaak heb je te maken met singles die zich wat mooier voordat als ze eigenlijk zijn of je treft een faker. Bij een speeddate Delft ontmoet je echte mensen, face to face.

Wat zijn je kansen bij speeddaten in Delft?

Uit de statistieken blijkt en wij zien dit ook werkelijk bij de speeddates in Delft en ook andere plaatsen dat ruim 90% van de deelnemers minimaal een match hebben, heel vaak hebben deelnemers meerdere matches. Je ontvangt dan de voornaam en emailadres van diegene zodat je zelf kunt bepalen of je er wel of geen vervolg date aan wilt geven. Bij een speeddate Delft maak jij dus ook veel kans om een leuke date tegen te komen waar misschien wel een partner bij zit. Probeer het zelf gewoon eens uit en ervaar het ook.

Mega single events met heel veel singles

Wil je naast speeddaten in Delft ook eens heel iets anders met nog meer vrijgezellen, boek dan een ticket voor een Mega Single Event. Search4Love organiseert minimaal één keer per jaar een groot single event waarbij er zo’n 1000 tot 1500 singles komen. Er is voor iedereen wat wils, een DJ, live muziek, een cocktailbar en je kunt ook rustig praten en elkaar verstaan. Onze eigen hostessen staan voor je klaar om je een fantastische avond uit te bezorgen. Ook kun je op de avond deelnemen aan een super grote mega speeddate.

Probeer zelf eens een speeddate in Delft

Twijfel je nog of ben je te zenuwachtig om mee te doen, neem dan een vriend of vriendin mee en doe gezellig samen mee. Alle deelnemers zijn een beetje gespannen en sommige vinden het eng maar we zien al heel snel dat dit gelijk over is want alles is erg gemoedelijk en we hebben super ervaren hostessen die je overal goed mee helpen. Boek hier je deelname ticket voor speeddating in Delft en we zien je snel!

Home

Alle Evenementen in Rotterdam

27
May

Speeddaten - Rotterdam - ma 27 mei

27-05-2024 20:00 - 23:00
Beschikbaar
Wachtrij
22-30 jaar, hoger opgeleiden
Zuid-Holland
Ik ben een vrouw - €24,98
Ik ben een man - €24,98
Meer informatie
29
May

Speeddaten - Rotterdam - wo 29 mei

29-05-2024 20:00 - 23:00
Wachtrij
Bijna vol
55-70 jaar, hoger opgeleiden
Zuid-Holland
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
03
Jun

Speeddaten - Rotterdam - ma 3 jun

3-06-2024 20:00 - 23:00
Beschikbaar
Beschikbaar
30-45 jaar, hoger opgeleiden
Zuid-Holland
Ik ben een vrouw - €24,98
Ik ben een man - €24,98
Meer informatie
05
Jun

Speeddaten - Rotterdam - wo 5 jun

5-06-2024 20:00 - 23:00
Wachtrij
Bijna vol
45-60 jaar, hoger opgeleiden
Zuid-Holland
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
12
Jun

Speeddaten - Rotterdam - wo 12 jun

12-06-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Wachtrij
25-35 jaar, hoger opgeleiden
Zuid-Holland
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!