NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Den Bosch

Kies voor speeddaten in Den Bosch

Kom ook super gezellig speeddaten in Den Bosch en maak kans op de ware liefde! Speeddaten is leuk, werkt en verbetert je sociale skills. Momenteel zijn er ruim 3,5 miljoen singles in Nederland en dit aantal loopt verder op. Veel singles zijn op zoek naar een partner. Ze zoeken de ware liefde zoals men dat vaak zegt.
Bij een speeddate in Den Bosch of aangrenzende plaats kun je bij Search4Love daten met 15 tot 20 andere singles. Het zijn allemaal hele korte gesprekjes waarbij je elkaar van alles kunt vragen. Misschien heb je al vaker een speeddate gedaan en weet je al hoe het werkt. Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Ontdek de Brabantse gezelligheid

Bij Search4Love vinden er speeddates plaats in diverse regio’s en voor diverse leeftijdscategorieën. Zo hebben we weleens een speeddate in Den Bosch maar bijvoorbeeld ook in aangrenzende plaatsen als o.a. Breda en Eindhoven. Er wordt kritisch gekeken of de locaties aan de sfeervolle normen voldoen.
Uiteraard willen we een romantische en sfeervolle setting hebben tijdens ieder event. We starten de incheck om 19:30 uur. Rond 22:00 uur is de avond afgelopen. Je bent dan vrij om te gaan waar je wilt, misschien wel met je nieuwe liefde, wie weet.

Hoe bereid je een speeddate voor en waar moet je aan denken?

Het is eigenlijk heel simpel, je kijkt op de website in de agenda naar de locatie en leeftijdscategorie waar je heen wilt. Je kunt bovenaan de speeddate agenda heel eenvoudig filteren op plaats, leeftijdscategorie of provincie. Je klikt op ‘zoek event’. Als je voor bijvoorbeeld Noord-Brabant hebt gekozen, zie je alle speeddate events welke we op korte termijn in Noord-Brabant organiseren. Mocht speeddaten Den Bosch er niet bij staan, dan kun je kijken onder een speeddate in Breda of een speeddate in Tilburg.
Bij elke speeddate staat duidelijk een routebeschrijving met de adresgegevens. Ook is er tijdens het speeddaten in Den Bosch altijd een eigen hostess van Search4Love aanwezig. Deze zorgt er voor dat het speeddate event in goed banen verloopt.

Hoe blijf ik op de hoogte van speeddates in Den Bosch?

Je kunt je ook heel makkelijk onder de pagina nieuwsbrief inschrijven om op de hoogte te blijven van onze agenda. We berichten je dan ook over o.a. nieuwe speeddates in jouw buurt. We organiseren ook regelmatig andere events zoals een speeddate dinner. Of kijk ook eens bij een Mega Single Event waarbij vele singles komen en er veel entertainment is. Hou dus onze website in de gaten en blijf op de hoogte!

Wat zijn mijn kansen?

Uit statistieken blijkt dat er op een speeddate avond in 90% van de deelnemers altijd wel minimaal 1 match is. Dat wil dan niet zeggen dat er per definitie een vaste partner aan over blijft maar dat er een eerste klik is. Je kunt dan een vervolg date afspreken als je dat wilt.
Als je tijdens het speeddaten in Den Bosch met meerdere deelnemers een klik hebt, beiden dus een ‘ja’ hebt opgegeven, heb je een match. Je ontvang dan van die andere deelnemer de voornaam en het e-mailadres. Jullie zijn dan vrij om wel of geen vervolg te geven aan de avond.
Het mooie van speeddaten is dus dat je wel veel singles spreekt die ook op zoek zijn naar een partner of gezelschap maar dat je niets verplicht bent. Er is als het ware veel keuze. Je zit niet een hele avond vast aan 1 persoon waarmee je misschien al direct had gezien dat er geen klik was.
Bij speeddating in Den Bosch heb je dus kansen in overvloed en spreek je tijdens elke date de ander slechts 3 of 4 minuutjes. Dat lijkt kort maar het is aangetoond dat mensen in deze korte tijd al door hebben of er kansen zijn te ja of te nee.
Dus, durf jij te speeddaten in Den Bosch?

Gratis je eerste drankje en diverse hapjes

Voor een zeer aantrekkelijke prijs krijg je een leuke en spannende avond. Alles wordt compleet voor je geregeld en verzorgd. Zo krijg je een eerste drankje gratis en wordt er diverse keren rond gegaan met allerlei hapjes. De kosten zijn dus te overzien en dat voor een hele avond gevuld met de leukste singles uit je eigen regio. Check snel de agenda en boek eenvoudig direct je ticket voor de leukste speeddate in Den Bosch of omgeving.

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!