NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Den Haag bij Millers

Speeddaten in Den haag met Search4Love wordt georganiseerd bij het sfeervolle Millers in de binnenstad. Een speeddate in Den Haag met Search4Love staat garant voor een top avond vol romantiek en gezelligheid. Het gastvrije personeel van het prachtige Millers verheugen zich op jouw komst.

En Speeddate in Den Haag is genieten!

De speeddate events in Den Haag staat garant voor een avond vol romantiek en gezelligheid. De gastvrije bediening zorgt er voor dat je niets te kort zult komen. Zodra je aankomt, vangt onze eigen Search4Love hostess je direct op bij de ingang en ontvang je een gratis welkomstdrankje. Tijdens het speeddaten wordt er ook regelmatig rond gegaan met diverse hapjes. Ook deze zijn inbegrepen in de ticketprijs.

Bij een speeddate avond in Den Haag ontmoet je 10 tot wel 15 andere singles uit de regio die allemaal op zoek zijn naar de ware liefde. Onder begeleiding van onze hostess ontvang je een duidelijke uitleg, een lekker welkomstdrankje en tussendoor diverse hapjes. Elke 4 minuten spreek je een andere single en direct na afloop krijg je jouw matches door per e-mail. Je kunt na afloop van het speeddaten in Den Haag nog gezellig na kletsen en iets drinken.

 

ROUTE-EN PARKEER BESCHRIJVING

EIGEN AUTO: Kom je met de auto dan kun je gratis bij de locatie parkeren, er zijn meer dan 200 parkeerplaatsen.

OPENBAAR VERVOER: De bushalte is bijna voor de deur en slecht 4 minuutjes lopen. Onze eigen hostess vangt je direct bij de entree op.

ADRES: Plein 8/9/10, 2511 EB Den Haag

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!