NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Den Haag

Alle ins & outs over speeddaten in Den Haag

Nieuwe mensen leren kennen die dezelfde interesses hebben als jij. Op toplocaties in Den Haag. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Wij regelen het voor je! Kies voor speeddaten in Den Haag.

Ontmoet 10 tot 15 singles

Om de kans op een match zo groot mogelijk te maken, zijn er avonden voor verschillende groepen. Denk aan vrijgezellen uit Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag. Ook wordt een indeling in leeftijdscategorieën gemaakt: 20-35, 30-45, 40-55 en 50-65 jaar. Afhankelijk van de interesse organiseren we met enige regelmaat speeddate avonden in Den Haag voor homo’s en lesbiennes. Wat je voorkeur of interesse ook mag zijn het beleven van een gezellige avond staat altijd centraal.

Speeddaten Den Haag, de eerste keer

Wordt het voor jou de eerste keer? We leggen uit hoe het werkt en wat je kunt verwachten. Om met het laatste te beginnen: een super gezellige avond waarop je mensen ontmoet die in dezelfde levensfase zitten als jij. Singles die in dezelfde stad wonen en ook behoefte hebben aan liefde of vriendschap. En dan nu het stappenplan speeddaten Den Haag.

1. Registreer je op de website. Dit is gratis en je kunt je registratie op ieder gewenst moment weer laten verwijderen.

2. Klik op ‘Agenda’ en check wanneer er een Search4love Speeddate avond in Den Haag is. Geef je op en zet de datum in je agenda.

3. De uitnodiging wordt gemaild. Je kunt nu rustig afwachten tot het zover is. Of… je gaat nog even de stad in voor een kappersbezoekje, een nieuwe outfit en een lekker geurtje…

Hoe ziet een speeddating avond eruit?

Het is eindelijk zover, je gaat speeddaten in Den Haag! Bij binnenkomst krijg je van een Search4Love host een badge, een speeddate kaart en een pen. Als iedereen aanwezig is, worden jullie naar je plek begeleid. Na een korte uitleg gaat het beginnen. Elk speeddate gesprek duurt vier minuten en dat is niet lang. Zorg dat je een paar goede vragen paraat hebt, dan kun je best veel te weten komen over iemand. Een paar voorbeeldvragen:

– Wat is je favoriete vakantiebestemming?

– Wat is het leukste dat je afgelopen week hebt meegemaakt?

– Welke hits kun jij van a tot z meezingen?

– Waar word je gelukkig van?

– Wat wil je over een paar jaar in ieder geval bereikt hebben?

– Wat doe je om te ontspannen?

Het leuke van dit soort vragen is, dat je ook bij jezelf te rade gaat: wat maakt mij blij, wat is mijn belangrijkste doel, welke landen wil ik zien en welke artiesten bewonder ik?

Na ieder gesprekje vul je op de kaart in of je wel of geen klik voelde. Aan het eind van de avond worden de kaarten verzameld en maakt het Search4love team de matches bekend. Eventuele matches ontvang je overigens in vertrouwen. Zo kun je zelf een keuze maken voor een tweede date!

We hopen op een of meerdere matches voor jou en vooral dat je enorm zult genieten van het speeddaten in Den Haag!

Het hele jaar door speeddate events

Search4love is organisator van diverse soorten speeddate events. Naast de reguliere speeddate avonden in diverse grote steden wordt er minimaal 1 keer per jaar een Mega Single Event gehouden.

Hier kun je genieten van top dj’s, live bands en eersteklas champagne: niets is te gek tijdens een Search4love Mega Single Event. Er wordt gedanst, gekletst en vooral veel gelachen. Houd daarom de agenda goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!