NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Deventer

Speeddaten Deventer, echt iets voor jou!

Zin in een gezellige avond? Speeddaten in Deventer via Search4Love is de manier om leuke singles te ontmoeten. Speeddating is ongelooflijk populair op dit moment en past prima in onze snelle levensstijl. In 1 avond ontmoet je maar liefst 15 tot 20 singles binnen jouw leeftijdscategorie. Je loopt geen enkel risico en leert op een laagdrempelige manier nieuwe mensen kennen. Wellicht vind je de liefde van je leven tijdens je speeddate in Deventer! De kans op een match is maar liefst 90%!

Voor elke leeftijd

Als je kiest voor speeddating via Search4Love kun je altijd rekenen op een gezonde dosis gezelligheid. Ieder single speeddating event is laagdrempelig. De locaties worden zorgvuldig gekozen. Speeddating in Deventer vindt altijd plaats in een gezellig bar, een sfeervolle loungeclub of een knus restaurantje.
Als je je inschrijft voor een speeddate, kun je kiezen uit diverse leeftijdsgroepen:

  • leeftijdscategorie 20-35,
  • leeftijdscategorie 30-45,
  • leeftijdscategorie 40-55,
  • leeftijdscategorie 50-65.

Search4Love organiseert speeddate avonden voor hetero’s, lesbiennes en homo’s. Op een avond ontmoet je maar liefst 15 tot 20 vrijgezellen. Ieder speeddate gesprekje duurt slechts 4 minuten en tussendoor zijn er voldoende pauzes om daarna weer op volle snelheid door te gaan.

Hoe verloopt zo’n speeddate avond in Deventer

Een speeddate avond in Deventer begint met een welkomstdrankje en het inchecken bij de hostess. De Search4Love hostess zal je vervolgens voorzien van een persoonlijke speeddate kaart, een badge met je naam en een search4love pen. De dames zullen plaatsnemen aan een tafeltje en de heren schuiven aan en zullen vervolgens iedere vier minuten een tafeltje doorschuiven.

Speeddaten Deventer
speeddaten Deventer bij Hans & Grietje

Na ieder date gesprekje heb je even de tijd om je speeddate kaart in te vullen met een ‘ja’ of een ‘nee’. Dat wil zeggen of er wel of geen eerste klik was en je dus wel of geen match hebt. Je date doet precies hetzelfde. Aan het einde van de laatste date lever je de kaart in bij de hostess. Dezelfde avond nog ontvang je persoonlijk de uitslag van speeddaten Deventer. Aan jou de keuze hoe de speeddate avond verder verloopt.

Voordelen van speeddaten met Search4Love

Ten opzichte van andere vormen van dating en datingsites kent Search4Love diverse voordelen. Je ontmoet vele leuke mensen face to face op 1 avond tijdens speeddaten in Deventer en is de sfeer altijd ontspannen. Verder kun je rekenen op:

  • Een leuke avond tegen een zeer lage prijs,
  • Gratis welkomstdrankje en hapjes tussendoor,
  • Niet goed, geld terug garantie,
  • Sfeervolle locaties en goede begeleiding,
  • Gratis annuleren

De speeddate avonden vinden plaats in je eigen regio. Maar je mag natuurlijk ook elders gaan speeddaten. Search4Love organiseert ook speeddates in Amsterdam!
Ook organiseren we andere leuke single events, zoals de sfeervolle single duo diners en minimaal 1 keer per jaar is het echt groot feest want dan organiseren wij een Mega Single Event. Tijdens het Event kun je rekenen op livemuziek, lekkere hapjes en drankjes en volop entertainment. En niet te vergeten, lekker kletsen, dansen en speeddaten met maar liefst 1500 singles! Houd onze nieuwsbrief dus in de gaten voor de meest recente updates!

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!