NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Dordrecht

90% kans op een match bij Speeddaten Dordrecht

Probeer het ook eens, speeddaten in Dordrecht! Ontmoet 15 tot 20 leuke singles uit je eigen regio. Vele gingen je voor en vonden een partner. Misschien is een speeddate helemaal nieuw voor je of heb je er wel eens van gehoord. Momenteel is het een leuke manier om nieuwe vrijgezellen te ontmoeten. Search4Love organiseert een paar keer per maand in de regio Dordrecht en Rotterdam speeddate avonden.
Je spreekt veel singles uit dezelfde regio. Speeddaten is gezellig en iedereen is op zoek naar liefde en gezelligheid en wil dat delen met een ander. Speeddaten in Dordrecht is de manier om op een totaal andere wijze kennis te maken met veel vrijgezellen.

Op zoek naar een relatie? Dan is speeddaten iets voor jou!

Natuurlijk ben je een beetje gespannen en vind je het misschien wel eng maar dat geldt voor iedereen die op een avond 15 a 20 andere singles gaat ontmoeten. Daar hoort een beetje gezonde spanning natuurlijk bij. Search4Love doet er alles aan om het voor de deelnemers zo aangenaam en leuk mogelijk te maken. Onze hostessen, welke bij de betreffende speeddate events alles regelen, doen hun uiterste best. Ze geven jou als deelnemer een geweldige speeddate avond.
Speeddaten in Dordrecht is leuk, spannend, gezellig en er wordt ook veel gelachen. Je houd er zeker een leuke avond aan over. Elke date is weer anders en je komt er andere singles tegen. Je ziet meestal al heel snel of er een klik is en of je verder zou willen met die andere deelnemer. Voor je het weet zit je al weer tegenover de volgende deelnemer en ga je polsen of er een klik is. Probeer eens zo’n speeddate event ervaar het gewoon zelf.

Wat kan ik verwachten?

Je komt tegen 19:30 uur aan op de locatie waar de speeddate avond plaatsvind en meld je direct bij de Search4Love hostess welke klaar staat bij de ingang. Je krijgt een speeddate kaart en een lekker welkomstdrankje. De hostess legt nog even duidelijk aan de groep uit wat er gaat gebeuren en hoe het speeddaten werkt. En dan, als iedere deelnemer er klaar voor zit, start het signaal en ga je met de eerste dame of heer in gesprek, je vraagt van alles om te weten of diegene bij je past en of de klik er is. Na elk gesprek van zo’n 4 minuten schuiven de heren een plaatsje door en spreek je weer een andere single.
Aan het einde van de speeddate avond krijg je door welke matches je had, dus welke speeddates er van twee kanten een ja hadden ingevuld. Van elke match ontvangen de deelnemers dan de voornaam en het e-mailadres van elkaar. Of en hoe je dan een vervolg geeft aan het speeddaten Dordrecht is aan jullie. Er worden geen gegevens uitgewisseld alvorens je daar uitdrukkelijk zelf toestemming voor hebt gegeven. Je kunt dus onbezorgd deelnemen bij het speeddaten Dordrecht.

Waarom speeddaten bij Search4Love?

Er zijn verschillende speeddate bedrijven in Nederland. Search4Love is een jonge organisatie en wil graag de beste zijn. Zo werken we met eigen professionele en getrainde hosts en hostessen. Ze vinden het leuk om jouw speeddate tot een groot succes te maken. Als jij blij bent, zijn zij dat ook! Het organiseren en goed met deelnemers omgaan zit in hun bloed en is hun passie!
Het speeddaten in Dordrecht moet naar onze mening voor iedereen bereikbaar zijn en daarom hebben we een scherpe prijs waarbij je toch een drankje en hapjes krijgt. Er is een sfeervolle locatie gehuurd en er heerst een ontspannen relaxte sfeer.
Op de avond krijg je bij Search4Love direct de uitslag van je matches en hoef je niet lang in spanning te zitten. Verder willen we dat echt iedereen een hele leuke avond heeft gehad en staat de organisatie altijd open voor jouw opmerkingen. Kijk eens in onze agenda wanneer er bij jou in de buurt een speeddate gehouden wordt. Speeddaten in de buurt van Dordrecht kan ook plaatsvinden, bijvoorbeeld in Rotterdam.

Bereikbaarheid Speeddaten Dordrecht

Elke locatie die zorgvuldig en kritisch is gekozen en vastgelegd heeft een uitstekende bereikbaarheid. Of je nu een speeddate in Dordrecht of in Rotterdam bijwoont, in de omschrijving onder elk event vind je alle benodigde informatie. Zo zie precies waar je moet zijn en hoe je er kan komen met de auto of openbaar vervoer. Parkeergarages zijn altijd in de directe omgeving of je kunt direct bij de locatie parkeren.
We raden je wel aan om ruim op tijd te vertrekken want we hebben een strak speeddate schema waar we niet vanaf kunnen wijken. Om 19:30 kun je inchecken en om 20:00 uur start het speeddaten. Kijk ook eens bij de veel gestelde vragen voor wat meer informatie.
Om een ticket te boeken voor speeddaten ga je eenvoudig naar de agenda, selecteert de dag dat je wilt deelnemen, let op je leeftijdscategorie en je boekt je ticket direct heel simpel online. Hopelijk zien we je snel bij het speeddaten in Dordrecht.

1

Home

Alle Evenementen in Rotterdam

27
May

Speeddaten - Rotterdam - ma 27 mei

27-05-2024 20:00 - 23:00
Beschikbaar
Wachtrij
22-30 jaar, hoger opgeleiden
Zuid-Holland
Ik ben een vrouw - €24,98
Ik ben een man - €24,98
Meer informatie
29
May

Speeddaten - Rotterdam - wo 29 mei

29-05-2024 20:00 - 23:00
Wachtrij
Bijna vol
55-70 jaar, hoger opgeleiden
Zuid-Holland
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
03
Jun

Speeddaten - Rotterdam - ma 3 jun

3-06-2024 20:00 - 23:00
Beschikbaar
Beschikbaar
30-45 jaar, hoger opgeleiden
Zuid-Holland
Ik ben een vrouw - €24,98
Ik ben een man - €24,98
Meer informatie
05
Jun

Speeddaten - Rotterdam - wo 5 jun

5-06-2024 20:00 - 23:00
Wachtrij
Bijna vol
45-60 jaar, hoger opgeleiden
Zuid-Holland
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
12
Jun

Speeddaten - Rotterdam - wo 12 jun

12-06-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Wachtrij
25-35 jaar, hoger opgeleiden
Zuid-Holland
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
2

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!