NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Ede

Ede

Speeddaten Ede – Ontmoet veel singles!

Een speeddate Ede is voor iedereen toegankelijk. Er zijn verschillende speeddate events in Ede of Arnhem (slechts op 20 kilometer) waar je per leeftijdscategorie aan kunt deelnemen. Veel vrijgezellen daten online en zijn op zoek naar een partner. Dit kost vaak heel veel tijd en de kans dat je met een nepprofiel of faker hebt te maken is groot. Bij speeddating Ede of Arnhem ontmoet je op een avond al gauw 15 tot 20 singles uit jouw regio en binnen je eigen leeftijdsgroep. Speeddating Ede is laagdrempelig en wordt goed begeleid door een eigen professionele hostess. Je ontmoet hier echte mensen, face to face!

Waarom een speeddate Ede werkt

Een speeddate avond Ede of Speeddate avond Arnhem start meestal om 19:30 uur. De andere deelnemers zijn al net zo gespannen als jij dus je bent zeker niet de enige die daar last van heeft. Bij speeddaten Ede is de kans ruim 90% dat je minimaal één of meerdere matches hebt. Nergens maak je zoveel kans om in ruim 2 uur zoveel echte singles te ontmoeten die allemaal op zoek zijn naar een partner. Je zult sowieso altijd een hele gezellige avond beleven. We organiseren in diverse steden regelmatig speeddate events, zoals o.a. speeddaten Utrecht of speeddaten Amsterdam. De Search4Love hostess vangt je op en voorziet je van een gratis welkomstdrankje.

Hoe werkt een speeddate in Ede precies

Op onze website kun je onderaan deze pagina of in de complete agenda je deelname ticket boeken. Uiteraard kun je ook samen met een vriend of vriendin komen maar dan moeten jullie ieder een eigen deelname ticket boeken. Na je boeking ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Bij elke event staat meer informatie over de locatie, route, parkeren etc. De hostess geeft nog een korte en duidelijke uitleg en de speeddate gaat dan van start. Tijdens het speeddaten Ede spreek je elke 4 minuten een andere single en geef je op je kaart of app aan of er wel of geen klik was. Zo spreek je dus 15 tot 20 singles en aan het einde van het speeddate event Ede krijg je direct je matches per e-mail toegestuurd. Je ontvangt dan de voornaam en het e-mailadres van de andere deelnemer die bij jou ook een klik voelde. Zo kun je dus meerdere matches hebben.

Speeddating Ede – weinig voorbereiding zonder stress

Als je eenmaal je ticket hebt bemachtigd gaat het bijna gebeuren dat jij ruim 90% kans maakt op een match. Je zult er zeker een hele leuke avond aan beleven waar ook veel gelachen wordt. Je hoeft weinig voor te bereiden omdat alles al is geregeld en de Search4Love hostess de speeddate in Ede volledig begeleid. Zorg dat je er top uitziet, je er zin in hebt en laat het gewoon gebeuren. Je zult zien dat de zenuwen heel snel verdwenen zijn. Speeddaten in Ede of in Arnhem is niet eng en werkt erg simpel. Je privacy wordt goed beschermd want we geven alleen bij een match je voornaam en opgegeven e-mailadres door aan degene waar je een wederzijdse ‘ja’ mee had.

Een speeddate Ede voor de kritische single

We organiseren elke speeddate met zorg om het alle deelnemers naar de zin te maken. Als je mee doet aan een speeddate Arnhem kom je meestal naar het Holiday Inn Express hotel waar we het sfeervolle restaurant ter beschikking hebben. Het zeer vriendelijke personeel zorg er voor dat je bij binnenkomst een lekker gratis drankje ontvangt en staat de gehele avond voor je klaar. Ook zitten er diverse hapjes bij je ticketprijs inbegrepen.

Grote kans dat ook jij de ware liefde vindt bij speeddating Ede!

Mocht je nog twijfelen of je gaat mee doen, lees dan eens verder op onze website en check even de veel gestelde vragen.

We geven niet goed geld terug garantie omdat we van de deelnemers weten dat ze het altijd super gezellig hebben. Ook al zou jij geen match hebben, je ontmoet er sowieso veel leuke en verschillende singles en zult er een gezellig avondje uit aan overhouden. Boek eenvoudig je ticket hier online en wie weet zien we je ook bij een speeddate in Ede of in Arnhem.

Home

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!