NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Eindhoven

Speeddaten Eindhoven, dat is genieten!

Search4love is dé organisator van speeddate events in Eindhoven. Er is een speeddate avond in Eindhoven voor singles in alle leeftijdscategorieën (20-35, 30-45, 40-55 en 50-65 jaar). Ook zijn er aparte avonden voor homo’s & lesbiennes. Dus wacht niet langer en schrijf je in voor speeddaten in Eindhoven. Je ontmoet echte mensen face to face en je maakt maar liefst 90% kans op een match. Tijdens een speeddate Eindhoven wordt er veel gelachen en ontmoet je allerlei verschillende vrijgezellen uit de regio. Uiteraard ben je natuurlijk ook van harte welkom om eens mee te doen met speeddaten in Breda.

Sfeervolle setting

Als je kiest voor speeddaten in Eindhoven kun je rekenen op sfeervolle locaties; gezellige horeca gelegenheden, knusse restaurantjes, uitnodigende lounge clubs. Een Search4love host heet je welkom en beantwoord eventuele vragen. Vanzelfsprekend er staat een welkomstdrankje voor je klaar. De speeddate Eindhoven wordt meestal georganiseerd bij het gezellige eetcafé Spijker midden in het centrum. Het zeer vriendelijke en gastvrije personeel staat voor jou klaar om je een top avond te bezorgen.

Speeddaten Eindhoven: de voorbereiding

Heb je je geregistreerd? Dan kun je je inschrijven voor een Speeddate Event in Eindhoven. In principe ben je er klaar voor. Toch geven we je nog een tip om succes te garanderen. Met vragen als ‘waar woon je?’, ‘wat voor werk doe je?’ en ‘hoe oud ben je?’ kom je niks interessants te weten. We raden je aan een paar vragen voor te bereiden die direct naar de kern gaan. Zo kom je te weten waar iemands passie ligt, waar hij of zij vrolijk van wordt, wat iemands grote droom is enzovoort. Vragen die je zou kunnen stellen:
– Wat is het liefste dat iemand deze week voor jou heeft gedaan of wat is het liefste dat jij voor een ander deed?
– Welke stad, waar dan ook ter wereld, wil je absoluut een keer gezien hebben?
– Van welke muziek krijg je kippenvel of tranen in je ogen?

Hoe verloopt de speeddating avond in Eindhoven?

Traditioneel gezien blijven de vrouwen aan de tafeltjes zitten. Een man komt tegenover de dame zitten en schuift na 4 minuten weer een tafeltje door en spreekt weer met de volgende dame. Aan het einde van het speeddate event in Eindhoven heb je zo’n 15 tot wel 20 singles gesproken.

Maar voordat de volgende date aanschuift, noteer je op je speeddate kaart of app of je wel of geen klik voelde. Bij wederzijds een ‘ja’, is er een match. Aan het eind van de speeddate avond in Eindhoven ontvangt elke deelnemer zijn of haar matches in vertrouwen per e-mail. Zo kun je zelf kiezen of je een vervolgdate wilt- of niet! Zat er deze keer geen match tussen voor jou? Bedenk dan dat je veel lol hebt gehad, geïnvesteerd hebt in je sociale vaardigheden én dat er heel snel een volgend event aankomt waar je weer aan mee kunt doen. De meeste deelnemers hebben bij een speeddate Eindhoven minimaal een match. Veel deelnemers hebben zelfs meerdere matches. Je kans dat je een klik hebt is dus enorm groot!

Een paar leuke speeddate weetjes tot slot

Andere benamingen voor speeddaten zijn fastdaten en sneldaten. Bij een speeddate draait het om het volgende. Binnen een vastgestelde tijd ontmoet je een bepaald aantal singles: leuke mensen uit je eigen stad en van jouw leeftijd.

Vrouwen vinden speeddaten blijkbaar leuker dan mannen, ze geven zich vaker op.

Mannen geven twee keer zo vaak als vrouwen aan dat er een klik is. Vrouwen maken er een avond uit van met een groep vriendinnen, terwijl mannen meestal alleen naar een speeddating avond komen.

Ach, een ding staat voorop; iedereen ervaart het speeddaten als een gezellig uitje. Ervaar het zelf en schrijf je in voor een avondje speeddaten in Eindhoven!

speeddaten in Eindhoven

Twijfel je nog om eens mee te doen met een speeddate Eindhoven?

Ben je misschien nog wat zenuwachtig of vind je het eng om alleen te gaan? Ook alle andere deelnemers voor speeddating Eindhoven zijn gespannen en een beetje zenuwachtig, dat is ook heel logisch. Zorg dat je er op je best uitziet en probeer gewoon eens een speeddate Eindhoven. In 2 uur ontmoet je heel veel singles, onder professionele begeleiding en je krijgt ook nog eens gratis een lekker drankje en tijdens het event diverse hapjes. Ook al zou je geen enkele match hebben en jij bij de slechts 10% zit, dan heb je zeker toch een leuke avond uit gehad! Boek hier je ticket en laat het ons gerust weten hoe het was!

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!