NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten en Corona

Gaat speeddaten en Covid-19 wel samen?

‘Speeddaten met 40 deelnemers kan toch niet’, wordt er gezegd. Is dat wel zo? En waar loop je dan tegenaan? Tijdens de speeddate events gaat dat wonder boven wonder toch allemaal erg goed ondanks de anderhalve meter regel.

Bij het speeddaten Utrecht worden de nodige maatregelen genomen. Zo wordt meubilair regelmatig goed ontsmet en staat er direct bij de incheck een handen ontsmettings apparaat klaar. Alle deelnemers wordt vriendelijk verzocht om de handen te ontsmetten en de anderhalve meter in acht te nemen. De meeste mensen zijn dit inmiddels al wel gewend en dat gaat allemaal lekker vlotjes.

Sommige locaties laten wat minder deelnemers toe maar nog steeds voldoende om een gezellige speeddate te houden met heel veel matches. Gelukkig maar!

Informatie vooraf bij een speeddate Utrecht

Een aantal dagen voorafgaand aan de speeddate events ontvangen de deelnemers al een informatie e-mail met ook de maatregelen over hoe om te gaan met de corona perikelen. In deze e-mail staat meer informatie over hoe laat aankomen en wat je zoal te wachten staat. Klinkt een beetje eng maar dat is het natuurlijk helemaal niet. Het blijft gewoon een hele leuke avond om als uitje te zien waarbij je ook nog eens een kans maakt om een leuke partner of date tegen het lijf te lopen….haha niet letterlijk natuurlijk in Corona tijd! Wil je eens mee doen, kijk even in de agenda voor de komende speeddate event data.

Mensen die tijdens Corona naar een restaurant gaan hebben met dezelfde maatregelen te maken als bij een speeddate event. De tafels staan ruim van elkaar af en alle deelnemers kunnen de anderhalve meter aanhouden. Bij een speeddate event wordt hier zelfs nog eens extra op gelet is de ervaring. In plaats van een staande groep toe te spreken met info, gaan de deelnemers alvast aan de tafels zitten wat voorkomt dat men te dicht op elkaar zou gaan staan.

Wat raak je aan

Bij de speeddate raak je alleen je speeddate kaart aan welke nieuw uit de verpakking komt en van Search4Love ontvang je een mooie pen die je ook mag houden. Die komen nieuw uit een plastic zakje, direct van de fabrikant. Verder worden er uiteraard geen handen geschud en is een elle boog meer gebruikelijk geworden. De groep hostessen weet dat bij klachten ze niet mogen werken en er een andere hostess de speeddate gaat regelen.

Het risico bij een speeddate is dus gelijk aan het risico wat je elders loopt. Bijvoorbeeld bij een restaurant, bioscoop of winkel bezoek. Belangrijk is wel dat de locatie voldoende ruimte biedt om de tafels en stoelen ver genoeg uit elkaar te zetten. Zo was onlangs bij speeddaten Eindhoven de verdeling anders gemaakt waardoor men in twee gedeeltes ging speeddaten om meer afstand te kunnen bewaren. Bij bijvoorbeeld speeddaten Den Haag is tevens meer ruimte gemaakt om aan alle regels te kunnen voldoen.

Lijst met namen

De hostess van de speeddate organisatie heeft bij de incheck al een lijst klaar liggen van alle deelnemers met namen en emailadressen. De organisatie heeft bij de inschrijving het telefoonnummer ontvangen van elke deelnemer en voldoet daarmee ook aan deze regel. Aan deze horeca verplichting wordt op deze manier ook direct voldaan door de locatie om alle gegevens elke bezoeker te verzamelen. Uiteraard gaat men daar zeer zorgvuldig mee om.

Wat zijn concreet je risico’s van speeddaten tijdens Corona

Je risico bij een speeddate tijdens Corona is dus gelijk aan de risico’s die je loopt bij andere evenementen of uitjes. Voordeel is dat er in het geval van een speeddate event twee partijen op de regels letten, namelijk de horeca gelegenheid en ook nog eens de speeddate organisatie. Niemand wil Corona in zijn zaak of het in zijn organisatie verspreiden en let dus wel degelijk goed op. Heb je er nog vragen over, stuur dan even een e-mail naar klantenservice@search4love.nl Je kunt in deze lastige tijden dus prima en veilig gaan speeddaten “zonder Corona”!

Speeddaten Amsterdam bij Guilty Food PLeasures door Search4Love

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!