NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Gorinchem

Speeddaten Gorinchem – Search4Love 

Gezellig een avondje of middag speeddaten in Gorinchem. Bij Search4Love is dat mogelijk. Ontdek de mogelijkheden met speeddaten om jouw ideale partner te vinden. Bij het speeddaten in Gorinchem heb je een avond of middag vol met gezellige speeddates van 4 minuten. Na elke 4 minuten verschuift meestal de man (of vrouw) van stoel en ontmoet je weer een nieuwe vrijgezel. Search4love biedt ook speeddates voor LHBTIQ+ gemeenschappen aan. 

Anders dan andere mogelijkheden om te daten is dat de speeddate in Gorinchem lekker laagdrempelig en gezellig is. Alles is tot in de puntjes voorbereid om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Onze hostess garandeerd een fijne en gezellige speeddate avond. Jouw kansen zijn groot want 90% van de deelnemers aan de speeddate heeft één of meerdere matches! Bekijk ook de ervaringen van anderen die hebben meegedaan aan een van de speeddate avonden.

 

Speeddate Gorinchem

 

Hoe ziet een speeddate in Gorinchem eruit? 

De speeddates in Gorinchem beginnen met het online bestellen van een plaatsje voor de speeddate in jouw regio. Hierna ontvang je binnen een paar tellen een bevestiging e-mail en is het wachten op de dag van het evenement. Het speeddate evenement start met een warm welkom van de professionele hostess en een gratis lekker welkomstdrankje.  

Na 4 minuten verplaatsen de mannen (of vrouwen) zich naar de naastgelegen stoel. Na enkele gezellige speeddate rondes, is er tijd voor diverse pauze mogelijkheden. Tussen de speeddates in Gorinchem door worden hapjes geserveerd en is er mogelijkheid een drankje bij te bestellen. Na elke speeddate ronde heb je de kans aan te geven of er een eerste klik was. Door onze gemakkelijk te bedienen digitale speeddate kaart heb je daarom al dezelfde avond jouw matchuitslag via de e-mail ontvangen. Fijn laagdrempelig en gezellig speeddaten met Search4Love. 

Hoe werkt het?

 

Hoe maak ik kans op speeddaten in Gorinchem? 

Je kan je ticket onderaan deze pagina boeken. Naast deze mogelijkheid is er ook de mogelijkheid je vrijblijvend aan te melden voor de nieuwsbriefHierin staat de nieuwste en meest recente informatie beschreven voor speeddating in Gorinchem, maar ook voor speeddates in Breda of Rotterdam Je kan je ook opgeven met een vriend of vriendin als je het misschien spannend vindt om alleen te komen. Boek samen voor dezelfde datum en ga een gezellige speeddate avond tegemoet.

 

mega single event

 

Nieuw! Mega single event/duo-single diners 

Heb je naast een speeddate in Gorinchem ook interesse in hét grote vrijgezellen evenement van dit jaar? Reserveer dan nu alvast je tickets voor het aankomende Mega single event. Een Event waarin meer dan 1000 vrijgezellen bij elkaar komen met onder andere livemuziek, een cocktailbar en een vrijwillige kans om mee te doen aan een grote speeddate.  

Vind je het misschien eng om alleen te gaan? Kijk dan eens naar onze nieuwe duo-single diners waarin je met een vriend of vriendin een gezellig diner- speeddate kan houden met een ander vrijgezellen duo. Door middel van een meerdere- gangen diner ontmoet je zo misschien wel een vrijgezel waarmee jij een leuke eerste klik voelt. Dit kan je individueel aangeven en zo heb jij ook een grote kans op leuke matches. Bekijk hier de agenda voor een evenement bij jou in de buurt. 

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!