NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Gouda

Gouda

Speeddaten Gouda de kans op een top match!

Een speeddate in Gouda staat garant voor een gezellig avondje uit. Er komen zo’n 15 tot 20 singles uit de regio die allemaal op zoek zijn naar de liefde. Bij het speeddaten in Gouda spreek je elke 4 minuten een andere vrijgezel en aan het eind van het event krijg je ook snel de uitslag in vertrouwen gemaild.

Als je eens op een andere manier wilt daten en in een paar uur tijd veel singles wilt ontmoeten, probeer dan ook eens een speeddate in Gouda of doe mee met speeddaten Rotterdam of speeddaten Utrecht.

Waarom een speeddate in Gouda succesvol is?

Omdat je tussen 19:30 en 22:00 uur al gauw 15 tot 20 andere singles ontmoet die allemaal op zoek zijn naar een partner is de kans ruim 90% dat je ook minimaal één match hebt. Veel deelnemers hebben er zelfs meerdere! Bij speeddaten Gouda of in Rotterdam maak je dus enorm veel kans op een klik met iemand. Daar kun je met online daten niet tegenop opdat dat veel meer tijd kost en de kans dat het profiel niet helemaal klopt met de werkelijkheid groot is.

Hoe kun je mee doen met speeddating Gouda

Door onderaan deze pagina op een van de speeddate events te klikken wel

Door heel eenvoudig onderaan deze pagina op een speeddate event te klikken wat bij jouw leeftijdscategorie hoort kun je direct je deelname ticket kopen. Je kunt ook de complete agenda bekijken. Bij elk event vindt je ‘meer informatie’ zoals de datum, adres gegevens, route, parkeren etc.

Voor je ticket krijg je een fantastische avond uit, onder professionele begeleiding van de Search4Love hostess welke alles in goede banen zal leiden. Verder ontvang je bij binnenkomst bij elke speeddate in Gouda een heerlijk drankje en gedurende de avond diverse hapjes. Een speeddate avond in Gouda staat garant voor een top avondje uit!

Speeddaten Gouda – SAMEN mee doen met een Duo Single Diner

Zou je liever vernieuwend willen daten samen met een vriendin of vriend, dan is een Duo Single Diner iets voor jou. Momenteel bieden we als proef een beperkt aantal diner tickets aan in Utrecht en Breda. Je doet dan als Duo samen mee met een zes gangen diner waarbij je na elke gang als Duo een tafel doorschuift.

Kijk gerust eens rond op de website en probeer het zelf eens uit. Ook onder de veel gestelde vragen vindt je veel nuttige informatie. We zien je graag op één van onze speeddate evenementen.

Home

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!