NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten bij Sportsbar Groningen

Search4Love organiseert speeddaten in Groningen in de gezellige Sportsbar. De Sportsbar in Groningen heeft meerdere ruimtes om perfect te kunnen speeddaten. Wat dacht je van heerlijk buiten daten op het terras aan de voorzijde, knus aan de bar of romantisch in de brasserie. Het vriendelijke personeel van de Sportsbar staat de hele avond voor je klaar.

Speeddate groningen

Voel je op je gemak bij speeddaten Groningen

Bij de ingang van de Sportsbar staat de Search4Love hostess je op te wachten met een gratis welkomstdrankje. Vervolgens kan je plaatsnemen op het plekje dat de hostess jou heeft aangewezen. Als je wilt krijg je nog even een korte uitleg over het verloop van de avond. Op elk moment kan de hostess jouw vragen beantwoorden of je, indien nodig, verder op weg helpen met een date.

Tijdens het daten worden er door het personeel van de Sportsbar heerlijke hapjes geserveerd, deze zijn bij de ticketprijs inbegrepen. Drankjes kan je apart bij het personeel bestellen.

Tijdens een kort gesprekje op zoek naar leuke matches

De sfeer bij speeddaten Groningen is heerlijk ontspannen en gezellig. Er wordt gelachen, geflirt en natuurlijk gekletst. Als je met Search4Love op speeddate gaat ontmoet je tussen de 10 en 15 andere vrijgezellen. Iedereen is net als jij op zoek naar een fijn maatje, de ware liefde en iemand waarmee je alles kan delen.

Met iedere vrijgezel heb je een 4 minuten durend gesprekje. Stel leuke, grappige, originele en gewaagde vragen om jouw date een beetje te leren kennen en een leuk gesprek te hebben. Je ontvangt aan het eind van de avond, in alle privacy, jouw matches. Komt er een vervolg tussen jou en jouw match(es)? Aan jullie de keus!

Routebeschrijving en parkeren bij de Sportsbar

Met de auto: Op loopafstand van de Sportsbar bevinden zich meerdere parkeerterreinen die goed te bereiken zijn. Hier kan je vrij parkeren.

Met het openbaar vervoer: De Sportsbar is uitstekend bereikbaar met de trein en de bus. Vanaf het station kan je de bus richting de speeddate locatie pakken. Vanaf de bushalte loop je binnen een paar minuten naar de Sportsbar.

Adres:
Sportsbar
Blauwborgje 16
9747 AC Groningen

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!