NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Haarlem

Speeddaten Haarlem met Search4Love

Een speeddate in Haarlem daar maak je enorm veel kans om een partner te ontmoeten omdat we met wel 20 andere singles gaan daten. Mocht er geen speeddate in Haarlem zijn dan kun je mee doen met speeddaten in Amsterdam. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe events en ook onze Mega Single Events, schrijf je dan even in voor onze nieuwsbrief.

Wil je gewoon eens iets heel anders dan online naar een leuke date te blijven zoeken dan is speeddaten in Haarlem het uitstapje voor jou. Doordat wij alles al hebben geregeld en je gaat daten met heel veel leuke lokale vrijgezellen weet je zeker dat het een leuk avond wordt. Onze eigen hostess begeleid een speeddate event in Haarlem en zorgt voor blije deelnemers.

Wat is er zo bijzonder aan een speeddate in Haarlem?

Het bijzondere aan een speeddate in Haarlem is dat je in een zeer korte tijd van zo’n 2 uur wel 15 tot 20 vrijgezellen spreekt. Elk gesprekje duurt slechts 4 minuten maar dat is voldoende om te kunnen bepalen of er een eerste klik is. De wetenschappers hebben aangetoond dat de mensen heel snel al bepaald of er wel of geen kansen liggen bij die bepaalde persoon. Vind online maar eens 20 dates van jouw leeftijdsgroep in de regio. Ook is dan de vraag of het opgegeven profiel wel echt en juist is en moet je nog bedenken waar je dan de eerste keer gaat afspreken.

Bij speeddating in Haarlem of Amsterdam is de locatie al bepaald en staat de hostess bij de entree klaar om je te verwelkomen en verder te begeleiden. Veilig en makkelijk dus!

speeddaten Haarlem

GRATIS Love drankje en hapjes inbegrepen bij Speeddating Haarlem

Bij een speeddate avond in Haarlem krijg je zeker waar voor je ticket prijs. Alles is er bij inbegrepen tot zelfs een eerste drankje en tussen het speeddaten door diverse hapjes. Het personeel van de sfeervolle locaties en onze eigen hostessen hebben altijd zin in een speeddating event in Haarlem en vinden het heel fijn dat er steeds weer blije singles naar huis gaan die veel matches hebben. Op een avond maak je kans op 90% dat je minimaal een match hebt. En ja, als jij toevallig bij die 10% zou zitten, doe je de volgende keer gewoon weer mee en maak je weer een nieuwe kans. Je kunt ook overwegen om eens elders deel te nemen. Zo organiseren we door heel Nederland events. Denk dan bijvoorbeeld eens aan een speeddate in Den Haag of een speeddate in Rotterdam. Ook daar ben je natuurlijk van harte welkom.

Wat zijn de mogelijkheden om samen met mijn vriendin mee te doen met speeddaten in Haarlem?

Veel singles vinden het toch een beetje eng om alleen te komen en willen graag samen met een vriend of vriendin deelnemen. Natuurlijk kan dat en er zijn meer mensen die dat graag willen en ook doen. Boek dan wel even apart je ticket omdat we ieders gegevens in ons systeem nodig hebben in verband met het matchen. Er zijn overigens ook diverse Single Events bij Search4Love waar je samen aan mee kunt doen, lees verder….

Zo komen er aan, Mega Single Events en Duo Single Diners

Wil jij ook eens een keer heel iets anders of graag samen mee doen?, check dan goed onze agenda en schrijf je zeker in voor de nieuwsbrief want we organiseren één keer per jaar een zogenaamd Mega Single Event waar meer dan 1000 singles bijeen komen om een top avond te beleven vol romantiek en sfeer. De voorverkoop start ruim van te voren omdat we beperkt aantal deelname tickets beschikbaar hebben. Op een avond tussen 21:00 en 01:00 uur is er van alles te zien, zo hebben we een top live band, DJ, cocktail barretjes en kun je toch ook gezellig kletsen en elkaar nog verstaan. Je zult hier heel veel leuke singles treffen.

Onze Duo Single Diners zijn ook heel bijzonder omdat je samen, als Duo deel neemt aan een licht en sfeervol zes gangen diner, ook onder begeleiding van onze hostess die er voor zorgt dat jullie dezelfde avond de matches door zullen krijgen. Na elke gang schuiven jullie als Duo een tafel door en spreken zo weer twee andere leuke singles. Probeer het zelf eens uit en ervaar hoe leuk dit ook is. Heb je nog vragen, check dan ook even de pagina veel gestelde vragen of contact ons en we reageren altijd snel. Wil je mee doen, boek dan eenvoudig hier je ticket en ontvang direct je bevestiging!

Home

Alle Evenementen in Haarlem

04
Jun

Speeddaten - Haarlem - di 4 jun

4-06-2024 20:00 - 23:00
Beschikbaar
Wachtrij
eind-20ers & 30ers, hoger opgeleiden
Noord-Holland
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
12
Jun

Speeddaten - Haarlem - wo 12 jun

12-06-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Wachtrij
v 33-45 jaar, m 35-47 jaar, hoger opgeleiden
Noord-Holland
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!