NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Helmond

Speeddaten Helmond – wat zijn de mogelijkheden

Wil jij eens meedoen met een speeddate in Helmond? Wil jij ook nieuwe mensen leren kennen uit je eigen regio, probeer dan eens een gezellige speeddate in Helmond of in Eindhoven mee te doen. Er is tijdens het speeddaten in Helmond ruim 90% kans op minimaal een match dus wie weet ontmoet je wel de ware liefde.

Bij een speeddate in Helmond maak je kennis met 15 tot 20 singles

Speeddaten Eindhoven bij Spijker
Om je kans op minimaal een match zo groot mogelijk te maken, date je bij speeddating Helmond met 15 tot 20 andere singles. Ook hebben we verschillende leeftijdscategorieën gemaakt zodat je steeds met iemand rond jouw eigen leeftijd date. Een speeddate avond staat garant voor een avondje gezelligheid en wie weet ontmoet je een leuke partner.

Speeddaten Helmond, voor jou de eerste keer?

Ook al is het je eerste keer dat je mee wilt doen met een speeddate in Helmond, je bent zeker niet de enige. De meeste deelnemers doen dan ook voor een eerste keer mee. Uiteraard is iedereen een beetje gespannen maar dat hoort er ook gewoon bij. Je hoeft je niet druk te maken want eigenlijk alles wordt voor je geregeld door de organisatie van Search4Love. Een professionele eigen hostess vangt je op bij de ingang en helpt je goed op weg.
Welke stappen moet je doorlopen om mee te kunnen doen aan het speeddaten Helmond:
1.Kijk op de website in de agenda en kies je plaats en datum waar je mee wilt gaan doen.
2. Boek hier online je ticket voor de datum welke je mee wilt doen. Je ontvangt dan direct een bevestiging van deelname per e-mail.
3. Wacht nu af en een paar dagen voor het event ontvang je meer informatie. Zorg dat je er top uitziet en dat je op tijd bent en geniet verder van een leuke avond.
Speeddating bij Spijker

Speeddating Helmond – wat kun je verwachten

Eindelijk is de dag dan aangebroken en maak je je op voor de speeddate Helmond. Kapper geweest, lekker geurtje op gedaan, je ziet er op en top uit!
Op de website kun je voor meer informatie op de foto of op “meer informatie” klikken waarna je onderaan het adres ziet en de route en parkeerbeschrijving. Zodra je aankomt bij de locatie, zal de hostess je opvangen. Je ontvangt een speeddate kaart en een pen en wordt naar je tafel geleid.
Na een korte en duidelijke uitleg start dan de eerste speeddate en na elke 4 minuten schuiven de mannen een tafeltje door. Zo spreek je dus 15 tot 20 singles en geef je steeds op je kaart aan of er een klik was of niet. Aan het eind van de avond lever je de kaart weer in bij de hostess. en ontvang je dezelfde avond nog je matches in je mailbox. We wisselen alleen de voornaam en het e-mailadres uit. Bij speeddaten Helmond staat privacy voorop en worden er nooit meer gegevens uitgewisseld. Geen zorgen dus over je gegevens.
Verder ontvang je bij binnenkomst nog een leuk hulpmiddeltje om de juiste vragen te stellen, mocht je het even niet meer weten.
Bij onze speeddates zien we dat ruim 90% van alle deelnemers een of meerdere matches hebben. Dat is dus erg hoog maar wel de praktijk. De avond start om 19:30 uur en eindigt rond 22:00 uur. Uiteraard kun je dan nog even gezellig na kletsen.

We organiseren elke maand diverse speeddate events

We organiseren niet alleen speeddaten in Helmond maar door bijna heel Nederland. Het aantal singles groeit nog steeds in Nederland en er is veel behoefte aan speeddating in Nederland. Voor het speeddaten in Helmond kun je je ook inschrijven voor Eindhoven. Kijk eens in de agenda en kies je plaats en datum. Heb je vragen, check even de veelgestelde vragen.
Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, houden we je op de hoogte van leuke events bij jou in de buurt. Zo organiseert Search4Love jaarlijks een groot Mega Single Event. Ook hebben we vernieuwende speeddates in de vorm van een diner. Het zogenoemde Duo Single Diner, een zes gangen diner waarbij je als duo elke gang een ander duo date.

Home

Alle Evenementen in Eindhoven

03
Jun

Speeddaten - Eindhoven - ma 3 jun

3-06-2024 20:00 - 23:00
Wachtrij
Beschikbaar
55-70 jaar, hoger opgeleiden
Noord-Brabant
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
12
Jun

Speeddaten - Eindhoven - wo 12 jun

12-06-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Beschikbaar
40-55 jaar, hoger opgeleiden
Noord-Brabant
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
18
Jun

Speeddaten - Eindhoven - di 18 jun

18-06-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Wachtrij
eind-20ers & 30ers, hoger opgeleiden
Noord-Brabant
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
19
Jun

Speeddaten - Eindhoven - wo 19 jun

19-06-2024 20:00 - 23:00
Beschikbaar
Beschikbaar
v 33-45 jaar, m 35-47 jaar, hoger opgeleiden
Noord-Brabant
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!