NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Hilversum

Hilversum

Speeddaten Hilversum – veel kans op succes!

Een speeddate Hilversum of Utrecht biedt jou veel kans om je ware liefde tegen te komen. Bij een speeddate Hilversum date je namelijk face to face met 15 tot 20 andere vrijgezellen. Geen fakers, geen nepprofielen en het kost je veel minder tijd als online daten. Op een speeddate avond in Hilversum ontmoet je binnen slechts 2 uur al 15 tot 20 singles, daar moet je online heel veel meer uren in stoppen en dan heb je mogelijk slechts 1 date.

Verder is het speeddaten Hilversum volledig vertrouwd en wordt geleidt door een eigen ervaren hostess. Deze vangt jou op bij de entree en voorziet je van een gratis welkomstdrankje. Ook tijdens het event krijg je gratis hapjes.

Waarom een speeddate Hilversum werkt

De deelnemers van speeddating Hilversum komen bijna allemaal uit de regio en zien er op hun best uit. Je spreekt echte mensen, face to face en ziet direct reactie en houding terug. Je kunt de andere in de ogen kijken en vragen wat je graag wilt. Er is wetenschappelijk aangetoond dat mensen al binnen enkele minuten voelen of er wel of geen klik is. Bij een speeddate in Hilversum of Utrecht spreek je dus in slechts een paar uur heel veel singles. De kans dat er één of zelfs meerdere matches tussen zitten is aanzienlijk. Onze deelnemers geven altijd aan dat het ontzettend leuk is om te doen en er zijn veel matches.

Speeddaten Eindhoven bij Spijker

Hoe ziet zo’n speeddate in Hilversum er dan uit?

Zodra je hier online je ticket hebt geboekt krijg je direct een e-mail bevestiging. Je kunt onderaan deze pagina direct boeken of eerst de complete agenda bekijken. Bij elke event staat ‘meer informatie’ waar je alle nodige info kunt vinden, zoals adres, tijd, parkeren, route, etc.

Aangekomen bij het speeddate event Hilversum of Utrecht wordt je bij de entree direct ontvangen door onze eigen hostess. Je krijgt een welkomstdrankje en wordt naar je tafel verwezen. Na een uitleg starten de speeddates van zo’n 4 minuten. Na elke date schuiven de heren een tafeltje op en spreek je dus weer een andere single. Zo spreek je dus op een avond van 19:30 tot 22:00 uur zo’n 15 a 20 vrijgezellen. Je geeft steeds op je kaart of app aan of er wel of geen klik was. Aan het einde van de avond ontvang je direct je matches in je mailbox. Dat wil zeggen dat je de voornaam en het e-mailadres ontvangt van de deelnemers waar je een wederzijdse ‘ja‘ mee had.

Wil je meer informatie, kijk dan eens verder op onze website en bij veel gestelde vragen.

Speeddating Hilversum, laagdrempelig, relaxed en super gezellig

Veel vrijgezellen zijn gespannen om mee te doen aan het speeddaten in Hilversum of Utrecht wat overigens heel normaal is. Natuurlijk is iedere deelnemer zenuwachtig.

Dit is gelukkig heel snel over omdat je goed wordt opgevangen door onze hostess. Nadat de speeddates gestart zijn vallen deze spanningen snel van je af en ben je gewoon lekker aan het kletsen. Een speeddate Hilversum is altijd erg gezellig en er wordt ook veel gelachen. Ervaar het zelf eens en oordeel dan. We vinden het altijd leuk om berichtjes van deelnemers te ontvangen.

Mega Single Events – Duo Single Diners

Wil je buiten het gewone speeddaten in Hilversum eens heel wat anders op het gebied van single events. Hou dan de website in de gaten want we geven minimaal eens per jaar een groot Mega Single Event ergens in het midden van het land. Hier komen meer dan 1000 singles naar toe allemaal op zoek naar de liefde! Ook kun je nu in Utrecht samen met een vriend of vriendin mee doen met een Duo Single Diner, waarbij je na elke gang een tafel doorschuift en date met weer een ander leuk duo. Probeer het uit!

Stress voor een speeddate Hilversum?

Natuurlijk is iedere deelnemer nerveus en blijft elke date steeds weer erg spannend maar bij speeddating Hilversum is de spanning al gauw minder doordat er ten eerste

begeleiding is en er 30 tot 40 vrijgezellen mee doen die allemaal wat gespannen zijn. We horen vaak van de deelnemers dat ze al heel snel ontspannen waren aan het begin van de speeddate avond in Hilversum. Dus maak je er niet te druk om en laat het gewoon over je heen komen.

Wil je graag mee doen, boek dan hier direct je deelname ticket online en ben er ook bij!

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!