NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Leiden

Speeddaten Leiden – Doe gezellig mee!

Een speeddate Leiden staat altijd garant voor een onvergetelijke en leuke avond. We organiseren regelmatig per leeftijdscategorie een speeddate in Leiden waar zo’n 15 tot 20 singles aan deelnemen. Onze eigen Search4Love hostess begeleid de speeddate avond in Leiden of we organiseren speeddaten Den Haag bij o.a. het Holiday Inn Express.

Waarom een speeddate Leiden zo leuk is voor singles

Je bent misschien ook wel iemand die regelmatig online op bepaalde dating websites komt om contacten te leggen. Dat werkt dan toch altijd op afstand en je weet nooit helemaal zeker wie er aan de andere kant zit. Dat is bij speeddating Leiden wel anders. Je ontmoet alle vrijgezellen echt face to face waarbij je reacties, uitdrukkingen, en hoe iemand zich verder gedraagt en er uitziet direct waarneemt.

Speeddaten Eindhoven bij Spijker

Hoe gaat het speeddaten Leiden in zijn werk?

Je kunt heel eenvoudig je ticket online bij ons boeken. Onderaan zie je de events bij jou in de buurt of bekijk de gehele AGENDA. Als je op ‘meer informatie’ of de foto bij het betreffende speeddate event klikt, zie je meer informatie over tijden, locatie etc. Nadat je een ticket hebt geboekt, ontvang je direct een bevestigings e-mail met daarbij je ticket. Bij het speeddaten in Leiden staat onze eigen Search4Love hostess al op je te wachten direct bij de entree.

Speeddating Leiden – Elke 4 minuten een nieuwe date

Elke 4 minuten heb je een date gesprek met een andere single waarbij de mannen meestal een tafeltje doorschuiven na een signaal. Je hebt dus zo’n 15 tot 20 gesprekken en tussen de speeddate Leiden door is er een pauze. De hostess zorgt er voor dat je nog een duidelijke uitleg krijgt voorafgaand aan het speeddate event in Leiden. Ze stelt je op je gemak en wijst je naar je tafeltje. Mocht je nog vragen hebben, kijk dan ook even bij de veelgestelde vragen. Als single event organisatie organiseren we op diverse locaties door heel Nederland single events. Voor singles uit Leiden hebben we regelmatig een speeddate Den Haag maar ook speeddaten Amsterdam kan een leuke optie zijn.

Mega single events en Single Diners

Voor het grotere werk kun je eens een Mega Single Event proberen. Dit is een heel groot single event waarbij zo’n 1000 tot soms wel 2000 singles bijeen komen. Ook organiseren we op deze avond een mega speeddate waar je dan wel of niet aan mee kunt doen. Er zijn vele hostessen aanwezig welke dit grote spektakel in goede banen leiden. Wil je eens een bijzondere speeddate Utrecht meedoen, probeer dan eens een Duo Single Diner in Utrecht uit. Je kunt dan samen met een vriend of vriendin meedoen en je date steeds na elke gang van het diner een ander single Duo.

De feiten en kansen bij Speeddating Leiden

Als je hebt besloten om eens mee te doen met het speeddaten Leiden bedenk dan dat je niet de enige bent die een beetje gespannen of zenuwachtig is. De meeste singles zijn er voor een eerste keer. Bij een speeddate leiden is de kans op succes enorm groot. Binnen ruim twee uur ontmoet je dus 15 tot 20 andere vrijgezellen en dat face to face. Daar kan geen online dating tegenop. De kans dat je één of meerdere matches hebt is ruim 90% in de praktijk. Je krijgt direct na afloop van de speeddate in Leiden al je matchuitslag.

Verder krijg je voor je ticketprijs bij Search4Love een lekker welkomstdrankje en tussen de speeddates door diverse hapjes. Doe dus gezellig mee en ervaar zelf eens hoe zo’n speeddate avond in Leiden verloopt!

Home

Alle Evenementen in Leiden

28
May

Speeddaten - Leiden - di 28 mei

28-05-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Wachtrij
eind-20ers & 30ers, hoger opgeleiden
Zuid-Holland
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!