NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Nieuwegein

Speeddaten Nieuwegein – vindt de ware liefde 

Een speeddate in Nieuwegein is gezellig en sfeervol. Bij een speeddate ontmoet je 10 tot 15 vrijgezellen op één avond. Deze speeddates worden vaak in regio Utrecht georganiseerd wat maar op 10 kilometer van Nieuwegein af ligt. Met een speeddate bij Search4love krijg je direct na de speeddate jouw matchuitslag via de e-mail. Om jezelf op te geven voor een speeddate in Nieuwegein kun je makkelijk onderaan de pagina jouw deelname ticket kopen. Je kan kiezen uit verschillende leeftijdscategorieën. Kijk anders ook voor een speeddate in Amsterdam wat ook maar 30 minuten rijden is. 

 

Hoe verloopt een speeddate in Nieuwegein? 

Wanneer je jouw ticket hebt gekocht ontvang je direct een e-mail. Bij aankomst van de speeddate wacht een leuke hostess op je om jou naar je plaats te begeleiden. Je krijgt een gratis drankje aangeboden en door de avond heen worden er diverse hapjes geserveerd. Tussen een paar gezellige speeddates door is er ruimte voor een pauze. Bij het einde van de speeddate avond, is er nog genoeg ruimte om lekker een drankje te blijven doen terwijl je op je matchuitslag wacht. Op een speeddate avond spreek je wel 10 tot 15 andere singles die staan te popelen om jou te ontmoeten.

kort samengevat:

  • Je boekt een ticket
  • Binnenkomst begleidt door onze professionele hostess met een gratis drankje
  • Speeddate rondes met méér dan 15 tot 20 vrijgezellen, gezelligheid en hapjes
  • Binnen een paar minuten je match uitslag via de e-mail dankzij onze methode!
  • 90% heeft 1 of méér matches!

 

speeddate nieuwegein

Wat te verwachten van een speeddate in Nieuwegein 

Een speeddate avond brengt soms zenuwen met zich mee. Uit ervaring verdwijnen deze zenuwen al snel naarmate de avond verloopt. Onze hostess begeleidt alles tot in de puntjes waardoor jij je op je gemak kan voelen. Je kan verwachten dat je leuke vrijgezellen ontmoet en er ontstaan vaak spontane matches op zo’n speeddate avond. Ongeveer 90% van de vrijgezelle deelnemers heeft één of meerdere matches op een speeddate avond bij Search4love. 

 

De gezelligheid van speeddating in Nieuwegein 

De gezelligheid van Nieuwegein en regio Utrecht brengen tal van sfeervolle leuke speeddate avonden met zich mee. De kleine grachtjes en leuke terrassen zijn uniek. Er zijn nu al méér dan 3 miljoen vrijgezellen in Nederland, waarvan er ontzettend veel aan een leuke speeddating avond bij Search4love meedoen. Ontmoet deze vrijgezellen nu ook door je op te geven bij één van deze speeddates in Nieuwegein, Utrecht of Amsterdam.  

Speeddates met Search4love starten rond 19:30 en eindigen rond 22:00. De speeddate avonden in Nieuwegein of Utrecht kunnen verschillen tussen avonden en middagen. De middagen starten van 13:30 tot 16:00. Het fijne aan speeddaten in Utrecht is de centrale ligging. De weg naar Nieuwegein en Utrecht is eenvoudig te bereiken voor zowel de auto als met het openbaar vervoer. Boek nu ook jouw gezellige speeddate avond in Nieuwegein en omgeving!

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!