NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Nijmegen

Speeddaten Nijmegen – doe gezellig mee!

Zoek je een leuke speeddate in Nijmegen?, doe dan eens gezellig mee bij Search4Love. We organiseren door het hele land verschillende soorten Single Events. Zo kun mee doen met speeddaten Arnhem waar het altijd een gezellige boel is. Ook zijn er veel mogelijkheden bij speeddaten Utrecht waar we ook Single Duo Diners organiseren en regelmatig een speeddate voor Lesbiennes. Een speeddate Nijmegen staat garant voor een top speeddate avond. Onze eigen Search4Love hostess regelt alles tot in de puntjes en ontvangt je met een gratis welkomstdrankje bij de entree. Tijdens een event krijg je diverse lekker hapjes.

Een speeddate Nijmegen – veel kans op een match!

Bij een speeddate Nijmegen maak je ruim 90% kans op één of meerdere matches. Er doen zo’n 15 a 20 vrijgezellen mee die allemaal op zoek zijn naar de liefde en een vaste relatie. Ben jij het online daten beu en wil je ook singles face to face ontmoeten zonder kans te lopen dat het een nepprofiel is, dan is speeddating Nijmegen iets voor jou!

Hoe boek ik een ticket voor Speeddating Nijmegen?

Je kunt onderaan deze pagina of via de complete speeddate AGENDA een event kiezen op plaats, datum of soort single event. Voor verschillende leeftijdscategorieën organiseren we regelmatig speeddate events in Nijmegen of houden we een speeddate Arnhem. Vanuit Nijmegen zou je ook eens mee kunnen doen met een speeddate Utrecht. Zodra je hebt geboekt, ontvang je een e-mailbevestiging met je ticket. Bij het event staat een adres en route/parkeer omschrijving.

Kan ik samen met een vriendin speeddaten in Nijmegen?

Je kunt natuurlijk samen met een vriend of vriendin mee doen aan een speeddate Nijmegen of kies voor een Duo Single Diner in bijvoorbeeld Utrecht. Boek dan ieder apart even je ticket omdat we ieders gegevens compleet nodig hebben. We gebruiken tegenwoordig een match app om je direct na het speeddaten Nijmegen de match uitslag te kunnen sturen. Meer informatie volgt altijd een paar dagen voor het event.

Mega Single Events in Nederland

Wil je naast een speeddate Nijmegen ook eens naar een wat groter single event, overweeg dan eens een Mega Single Event. Dit is een events speciaal voor vrijgezellen waarbij de liefde en daten centraal staan. Er komen op een avond wel 1000 tot 2000 singles vanuit heel Nederland. Onze Search4Love hostessen begeleiden het event en je kunt ook meedoen met een mega speeddate.

Twijfel je nog of je mee wilt doen met speeddating Nijmegen, bekijk meer informatie op onze website en lees de veel gestelde vragen nog even door. Wie weet zien we jou binnenkort ook bij een speeddate Nijmegen!

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!