NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Oosterhout

Speeddaten in Oosterhout – waarom speeddaten?

Speeddaten, de topper van dit jaar! Kom in contact met meerdere vrijgezellen op één avond. Speeddaten is het daten van meerdere vrijgezellen in een korte tijd. Op een speeddate avond spreek je al 15 tot 20 singles binnen 2,5 uur tijd. De speeddate evenementen bij Search4love duren 4 minuutjes aan korte gesprekken per ronde. Na ongeveer 4 rondes is er tijd voor een kleine tussentijdse pauze om even op adem te komen en eventueel wat drankjes bij te bestellen. Over drankjes gesproken, de eerste krijg je gratis van ons! ondertussen worden er ook hapjes geserveerd. Kortom, je krijgt een leuke en gezellige speeddate avond.

 

Hoe werkt een speeddating in Oosterhout?

De speeddate begint met het verkrijgen van een ticket voor de geplande datum in jouw regio. Bij aankomst van het evenement wordt je opgevangen en volledig begeleidt door onze professionele hostess. Je krijgt een drankje aangeboden en als iedereen binnen is wordt de speeddate avond geopend! Speeddaten maar. Je krijgt diverse leuke en gezellige vrijgezellen te spreken gedurende 4 minuten. Na deze korte gesprekjes kan je per individu aangeven of er een eerste klik was, of dat deze niet aanwezig is. Deze kan je digitaal invullen via onze match app, die ontzettend simpel te gebruiken is. Je hoeft er niets voor de downloaden en de inloggegevens krijg je via de e-mail een paar dagen voor de speeddate avond of middag start. Onze hostess heeft een duidelijk overzicht van wie wat heeft ingevuld, desondanks blijft alles privé en stellen we privacy op prijs.

Na de speeddate in Oosterhout wordt de avond afgesloten en krijgt iedereen binnen een paar minuten al zijn of haar matchuitslag binnen via de mail. Ideaal! Dan kan jij nog even lekker naborrelen of een gezellig gesprekje starten met diegene waarmee jij een match hebt. Kijk anders bij hoe werkt het?

speeddaten Eindhoven

Waar kan ik me opgeven voor een speeddate in Oosterhout?

Opgeven voor een speeddate in Oosterhout kan gemakkelijk via de agenda onderaan deze pagina, zoek en kies een datum en tijd bij jou in de buurt. Reserveer jouw ticket voor die speeddate avond en klaar! Mocht jouw stad of tijd er niet tussenzitten, geen probleem. Wij verzorgen in meerdere regio’s en steden diverse speeddate avonden zoals bijvoorbeeld in Breda en Eindhoven. Kies uit jouw leeftijdscategorie en bekijk welke speeddate voor jou geschikt is!

 

Mega single event / duo- single diner

Heb je naast een speeddate in Oosterhout ook interesse in hét grote vrijgezellen evenement van dit jaar? Reserveer dan nu alvast je tickets voor het aankomende Mega single event. Een Event waarin meer dan 1000 vrijgezellen bij elkaar komen met onder andere livemuziek, een cocktailbar en een vrijwillige kans om mee te doen aan een grote speeddate.  

Vind je het misschien eng om alleen te gaan? Kijk dan eens naar onze nieuwe duo-single diners waarin je met een vriend of vriendin een gezellig diner- speeddate kan houden met een ander vrijgezellen duo. Door middel van een meerdere- gangen diner ontmoet je zo misschien wel een vrijgezel waarmee jij een leuke eerste klik voelt. Dit kan je individueel aangeven en zo heb jij ook een grote kans op leuke matches. Bekijk hier de agenda voor een evenement bij jou in de buurt. 

mega single event

 

 

Home

Alle Evenementen in Breda

28
May

Speeddaten - Breda - di 28 mei

28-05-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Wachtrij
eind-20ers & 30ers, hoger opgeleiden
Noord-Brabant
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
04
Jun

Speeddaten - Breda - di 4 jun

4-06-2024 20:00 - 23:00
Beschikbaar
Beschikbaar
v 33-45 jaar, m 35-47 jaar, hoger opgeleiden
Noord-Brabant
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
11
Jun

Speeddaten - Breda - di 11 jun

11-06-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Beschikbaar
40-55 jaar, hoger opgeleiden
Noord-Brabant
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!