NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Purmerend

Purmerend

Speeddaten Purmerend, durf jij het aan om mee te doen?

Een speeddate in Purerend is gegarandeerd een gezellig avondje uit met totaal 30 tot wel 40 singles uit de regio. We organiseren een speeddate Purmerend ook regelmatig in Amsterdam, slechts 25 kilometer. Tijdens deze speeddates maak je veel kans om er met één of meerdere vrijgezellen een klik te hebben. Kijk verder voor meer informatie want we hebben ook andere events en je kunt bij Search4Love ook regelmatig speeddaten in Den Haag of Speeddaten in Utrecht.

Hoe werkt een speeddate in Purmerend eigenlijk?

Een speeddate Purmerend is laagdrempelig en voor elke single toegankelijk. De professionele eigen hostessen proberen het elke deelnemer goed naar de zin te maken. Tijdens speeddating Purmerend spreek je elke 4 minuten een andere vrijgezel. Steeds na een speeddate gesprek schuiven de mannen een plaatsje door. Aan het einde van de speeddate avond in Purmerend krijg je direct je match uitslag door naar je mailadres. Je ontvangt bij een wederzijdse klik, de voornaam en het mailadres van de andere deelnemer. Heb je vragen, contact ons gerust even en kijk even bij de veel gestelde vragen.

Wat zijn mijn kansen op succes bij een speeddating in Purmerend?

Zowel de statistieken als ook onze eigen ervaringen geven aan dat ruim 90% van alle deelnemers een match of zelfs meerdere matches heeft. Binnen 2 a 2,5 uur spreek je dus 15 tot 20 andere singles en maak je heel veel kans op een match. Dat is het mooie van speeddaten in Purmerend dat je een grote kans hebt dat er ook echt een leuke single voor jou tussen zit waar het mee klikt.

In de complete agenda kun je op leeftijdscategorie, plaats, provincie of soort event selecteren en je speeddate event kiezen. Je boekt direct je ticket dus online en ontvangt ook direct de bevestiging in je mailbox.

Speeddaten Purmerend en omgeving bij de gezelligste locaties!

Search4Love selecteert de leukste en gezelligste locaties waar we verzekert zijn van een avondje vol romantiek en lol. Want er wordt bij een speeddate in Purmerend ook heel veel gelachen. Er worden gekeken naar bereikbaarheid en parkeren, sfeer en indeling. Onze hostess is tijdig aanwezig om alles te checken en voor te bereiden. Ze staat voor je klaar bij binnenkomst met een gratis welkomstdrankje. Probeer het zelf eens uit en je zult verrast zijn hoe leuk het is!

Home

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!