NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Roosendaal

Roosendaal

Speeddaten Roosendaal – Kom je mee doen?

Een speeddate in Roosendaal staat voor Brabantse gezelligheid. Search4Love organiseert ook regelmatig een speeddate in Breda. Ben je opzoek naar een partner of heb je zin in een leuke avond, boek dan eens een ticket bij Search4Love en ervaar het zelf. Speeddaten Roosendaal is een uniek avondje uit. Je spreekt met 15 tot 20 singles uit de regio en kunt inschrijven in je eigen leeftijdscategorie. Onderaan deze pagina vindt je al diverse events. Je kunt ook even kijken in de complete agenda, er zijn diverse soorten speeddates.

Waarom een speeddate Roosendaal zo leuk is

We krijgen van de deelnemers altijd ontzettend leuke reacties en ze geven aan hoe gezellig en leuk zo’n speeddate Roosendaal is. Veel van de deelnemers komen uit de regio Roosendaal, Etten-Leur, Breda en regelmatig ook vanuit Tilburg. Brabantse gezelligheid dus! Een speeddate Etten-Leur komt er waarschijnlijk ook nog aan.

Onze eigen hostess wacht de deelnemers al op bij de entree om je met een gratis drankje welkom te heten. Ze begeleid je verder gedurende de speeddate avond in Roosendaal en zorg er voor dat iedereen het goed naar de zin heeft.

Speeddating Roosendaal, wat kun je verwachten?

Er komen zo’n 15 tot 20 vrijgezellen naar een speeddate in Roosendaal of Breda. Iedereen is een beetje gespannen maar dat is snel weer over. Na een korte uitleg van onze hostess spreek je gedurende zo’n 4 minuten met de eerste single. Na deze 4 minuten verplaatsen de mannen naar de volgende tafel. Zo heb je dus 15 a 20 gesprekken of een speeddate avond in Roosendaal. Na afloop ontvang je vertrouwelijk de voornaam en het e-mailadres van degene waar een wederzijdse klik, een ‘ja’ mee was. Jullie kunnen dan zelf bepalen of er nog een vervolg komt en waar.

Wat zijn mijn kansen op een match bij speeddaten in Roosendaal?

De praktijk leert dat ruim 90% één of meerdere matches heeft. Veel deelnemers hebben dan ook meerdere matches. Veel kans dus dat ook jij hier een leuke single ontmoet en wie weet zit je toekomstige partner er wel tussen. Anders dan bij het online daten maak je dus in een relatief korte tijd, die een speeddate in Roosendaal duurt, heel veel kans op succes!

Nieuwe speeddating Roosendaal – Duo Single Diners

Nieuwe vorm van speeddaten zijn de Duo Single Diners welke we momenteel in Breda en Utrecht houden om te kijken hoe dit bevalt. Je kunt dan boeken als Duo (wel ieder een ticket boeken) en date dan tijdens een zes gangen diner steeds een ander single Duo. Je ontmoet dus 6 duo’s, 12 singles. Aan het eind van het diner krijg je weer direct je match uitslag via je e-mail door gestuurd. Probeer dit vernieuwende

event eens uit en laat ons gerust weten wat je er van vond! Heb je nog vragen, contact ons dan even of check de veel gestelde vragen.

Home

Alle Evenementen in Breda

28
May

Speeddaten - Breda - di 28 mei

28-05-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Wachtrij
eind-20ers & 30ers, hoger opgeleiden
Noord-Brabant
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
04
Jun

Speeddaten - Breda - di 4 jun

4-06-2024 20:00 - 23:00
Beschikbaar
Beschikbaar
v 33-45 jaar, m 35-47 jaar, hoger opgeleiden
Noord-Brabant
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
11
Jun

Speeddaten - Breda - di 11 jun

11-06-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Beschikbaar
40-55 jaar, hoger opgeleiden
Noord-Brabant
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!