NIEUW

Duo Single Diners

Samen met vriend of vriendin vernieuwend speeddaten tijdens een zes gangen diner

Bekijk onze Duo Single Diners

Zoek je ideale speeddate

Belangrijke mededeling i.v.m Covid-19

Zodra er bekend is per wanneer de Horeca binnen weer open gaat, berichten we ALLE deelnemers over de speeddate datum en worden de huidige speeddate events op de website aangepast naar de nieuwe data. Je kunt dus gerust je ticket boeken. Zodra de speeddate events weer door kunnen en mogen gaan, ben jij er bij en ontvang je de werkelijke speeddate datum zo snel mogelijk per e-mail!

speeddaten Rotterdam

Search4Love met speeddaten in Rotterdam

Zin in een leuke avond waarbij je singles ontmoet van je eigen leeftijd? Ervaar dan eens het speeddaten in Rotterdam. Search4Love organiseert gezellige en laagdrempelige speeddate events waarvoor je je online kunt opgeven. Er zijn avonden voor hetero’s, homo’s en lesbiennes. Een topavond met andere singles is gegarandeerd!

Singles opgelet!

In de gemeente Rotterdam wonen ruim 650.000 mensen. Meer dan 197.000 vallen in de leeftijdscategorie 25 tot 45 jaar. Als je bedenkt dat tegenwoordig 22% van de volwassen Nederlanders single is, moeten dat er in Rotterdam zo’n kleine 44.000 zijn. Tegenwoordig is iedereen erg druk en is er gewoonweg weinig tijd om de liefde van je leven te vinden. Search4Love weet daar wel raad mee. Dus, ben je single en heb je zin in een leuke avond? Kies dan voor speeddaten Rotterdam!

Hoe werkt speeddating?

Na de gratis en vrijblijvende registratie kun je de agenda raadplegen. Daar zie je precies wanneer er een speeddate event is. Hiervoor kun je je online aanmelden. Een uitnodiging volgt via mail. Speeddating vindt altijd plaats op een leuke locatie; knusse clubs, gezellige restaurantjes of hippe barretjes. Daar aangekomen wordt je ontvangen door een Searh4Love host. Een welkomstdrankje staat klaar.

Als de groep compleet is gaan we van start. Iedere 4 minuten ontmoet je een single. Na het korte gesprek noteer je op je speeddate kaart ‘ja’ of ‘nee’. Aan het einde van de avond kijkt de host over er overeenkomsten zijn; heb jij een ‘ja’ genoteerd en je date ook? Dan is er een match. Jouw matches ontvang je in alle privacy. Zo kun je zelf kiezen of er een leuke tweede date zal plaatsvinden!

Speeddaten Rotterdam, Mega Single Event

Search4love maakt van iedere reguliere speeddate avond iets speciaals. Maar, ben je op zoek naar iets dat werkelijk bijzonder is? Houd dan onze agenda in de gaten. Want minimaal 1x per jaar wordt er een Mega Single Event gehouden, ergens in Nederland. Een Mega Single Event betekent 1500 singles, op een toplocatie, voorzien van entertainment, hapjes en drankjes. De Search4Love hosts zorgen voor een onvergetelijke avond.

De voordelen van speeddaten Rotterdam met Search4love

Als jij wilt speeddaten in Rotterdam, is het slim om voor Search4love te kiezen. We zetten de voordelen van Search4love boven andere speeddate organisaties op een rij:

· speeddating op geweldige plekken in Rotterdam;

· min. 1x per jaar een mega event voor 1500 singles per keer;

· een strak schema waardoor je zoveel mogelijk singles ontmoet en de kans op een match aanzienlijk is;

· scherpe prijzen en de mogelijkheid om kosteloos te annuleren;

· als je het even niet meer weet tijdens een speeddate, is er een host die helpt;

· je ontvangt je matches in volledige privacy;

· ga je zonder match naar huis, dan kun je op korte termijn naar een volgend event.

· ben je uiteindelijk niet tevreden over de speeddate avond, laat het weten en je krijgt je geld terug

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!