NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Tiel

Speeddaten Tiel is leuk en gezellig!

Al eens bedacht om te gaan speeddaten? Kom gezellig naar een speeddate avond of speeddate middag in Tiel en omgeving. De Fruitstad van het Gelderse Tiel biedt de leukste mogelijkheden om jouw ideale partner tegen te komen tijdens een speeddating evenement. Tiel ligt geklemd tussen de Maas en Linge, met mooie uitzichten, wandeltochten en vele vrijgezellen die op zoek zijn naar liefde. Kijk naar de agenda en kom ook naar een speeddate avond in Tiel en omgeving.

speeddate tiel

Speeddaten in Tiel om samen te zijn

Of het nu de fruitcorso is, waar een grote parade met beklede karren met fruit zijn. Of het reuze muziek evenement Appelpop, waarbij verschillende artiesten optreden. Met speeddaten in Tiel hoef jij er je er geen zorgen meer om te maken dat je alleen blijft. 90% van de deelnemers aan de speeddate avond heeft namelijk één of meerdere matches bij Search4love. Met een digitale Match app heb je ook al binnen een paar minuten jouw matches op je e-mail ontvangen. Geen 24uur meer in spanning afwachten, je hebt gelijk de kans de liefde van je leven opnieuw aan te spreken indien er een match is.

 

Hoe werkt een speeddate in tiel?

Speeddaten in Tiel werkt heel eenvoudig. Je koopt je ticket voor de bepaalde datum, plaats en leeftijd. Je wacht af tot de dag van de speeddate en speeddaten maar! Wanneer je binnenkomt wordt je opgevangen door door onze professionele hostess. Je krijgt een gratis drankje aangeboden en door de avond heen worden diverse hapjes geserveerd. Tijdens de speeddate spreek je in rondes van 4 minuten verschillende vrijgezelle mannen of vrouwen. Na elke 4 of 5 rondes is er gelegendheid voor een pauze waarin je even bij kan komen en genoeg tijd hebt om extra drinken te bestellen. Wanneer je na elke ronde hebt aangegeven of er een eerste klik was en een ja of nee hebt ingevuld volgt de afsluiting van het speeddate evenement. Dankzij onze match app krijg je diezelfde avond al jouw match uitslag. Wees gerust, je hoeft niets te downloaden of onnodig te registreren. Kom daarom speeddaten in Tiel!

Hoe werkt het?

speeddate avond Tiel

Een beetje bang om alleen te speeddaten in Tiel?

Geen probleem, wij verzorgen de gehele avond voor jou. Onze hostess heeft geweldige ervaring met de begeleiding tijdens de speeddate. Wat je namelijk ook kan doen, is jezelf opgeven samen met een vriend of vriendin. Je hoeft alleen allebei een ticket te kopen voor dezelfde tijd, plek en leeftijd. Zo kan je met elkaar op een laagdrempelige manier speeddaten met leuke vrijgezelle mannen of vrouwen. Alleen is maar alleen en Search4love biedt de mogelijkheid niet meer alleen te hoeven zijn. Ontmoet op een leuke manier misschien wel jouw ware liefde via een speeddating avond in Tiel! Check de evenementen hieronder voor een speeddate bij jou in de buurt of kijk naar de ervaringen van anderen bij Search4love.

 

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!