NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Tilburg

Waarom speeddaten Tilburg?

Speeddaten in Tilburg is vooral erg gezellig en laagdrempelig. Je spreekt op een avond wel 20 andere mannen of vrouwen en hebt bijna altijd wel minimaal een match met iemand.

Het voordeel van een speeddate is dat je niet vast zit aan een bepaald persoon maar juist meerdere deelnemers spreekt achter elkaar. Bij het speeddaten maak je dus serieus een kans op een nieuwe liefde of een vast partner. Speeddating is bedoelt om je op hoge snelheid kort kennis te laten maken met zo veel mogelijk andere deelnemers.

Speeddaten in Tilburg

Hoe gaat zo’n speeddate in zijn werk?

Je meld je even bij de ingang bij de hostess van Search4Love en ze zal je direct een speeddate kaart overhandigen samen met een lekker drankje. Nadat ze gezamenlijk even een uitleg geeft van de regels en wat er gaat gebeuren start je direct met je eerste speeddate gesprek.

Na zo’n 4 minuten schuift steeds de man een plaats door en blijven de dames zitten. Zo spreek je bij een speeddate in Tilburg dus 15 tot wel 20 andere singles. Aan het einde van de speeddate sessie lever je je kaart in en ontvangt vertrouwelijk je matches nog dezelfde avond.

Heb jij en de ander beiden een ‘ja’ ingevuld op je speeddate kaart dan is er een match. Je ontvangt dan ieder de voornaam en emailadres van de ander. Jullie zijn vrij om er wel of geen vervolg aan te geven.

Speeddaten in Tilburg is dat eng?

Veel singles vinden het een beetje eng om alleen naar een speeddate avond in Tilburg te komen maar dat is echt niet nodig want iedereen is natuurlijk zenuwachtig en vindt het eng. Gelukkig is de spanning er altijd weer heel snel af en helpt de Search4Love hostess je goed op weg.

Mag ik samen met een vriend of vriendin speeddaten?

Jazeker mag je een vriendin of vriend meenemen naar de speeddate in Tilburg. Deze dient wel zelf even te boeken zodat we ook zijn of haar gegevens hebben i.v.m. het matchen. Veel speeddaters komen samen met een vriend of vriendin en beleven zo een hele gezellige avond met ook nog eens de kans op een klik. Ook mag je zo vaak meedoen als je wilt; echter de meeste deelnemers zijn voor de eerste keer bij de speeddate in Tilburg.

Wat is de kans op een match?

De kans dat jij bij een speeddate een match hebt is zo’n 90%. De meeste deelnemers hebben wel minimaal 1 match. Mocht je geen match hebben, dan kun je gewoon weer een volgende keer mee gaan speeddaten in Tilburg of probeer eens een speeddate in Breda of Eindhoven.

Hebben jullie vaak speeddate avonden en voor welke leeftijden?

Wij bieden Speeddates aan in diverse steden in Nederland, maar momenteel (nog) niet in Tilburg. Bekijk hieronder welke speeddates je kan bezoeken bij jou in de buurt!

Home

Alle Evenementen in Tilburg

27
Mar

Speeddaten – Tilburg – wo 27 mrt

27-03-2024 20:0023:00
Bijna vol
Wachtrij
v 33-45 jaar, m 35-47 jaar, hoger opgeleiden
Noord-Brabant
Ik ben een vrouw – €29,98
Ik ben een man – €29,98
Meer informatie
03
Apr

Speeddaten – Tilburg – wo 3 apr

3-04-2024 20:0023:00
Beschikbaar
Wachtrij
eind-20ers & 30ers, hoger opgeleiden
Noord-Brabant
Ik ben een vrouw – €29,98
Ik ben een man – €29,98
Meer informatie

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!