NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Utrecht

Ontmoet leuke singles tijdens Speeddaten Utrecht

Je woont in de regio Utrecht en zoekt een vaste partner of een leuk maatje? Kies dan voor speeddaten in Utrecht! De ideale manier om singles te ontmoeten en waar je kans maakt om jouw toekomstige partner te vinden.

Search4Love organiseert regelmatig een speeddate avond of middag in Utrecht waar je je makkelijk online voor kunt aanmelden. Het is laagdrempelig en gezellig; de manier om kennis te maken met vele singles op 1 avond. Bekijk ook eens onze Duo Single Diners, een vernieuwende speeddate in Utrecht. Je geniet dan samen met een vriend of vriendin van een 6 gangen diner, waarbij je bij elke gang kennis maakt met andere singles!

Er zijn avonden of middagen in diverse leeftijdscategorieën. Veel singles zijn je al voor gegaan en hebben een leuke partner gevonden. Lees verder hoe het speeddaten in Utrecht werkt.

Canal Oudegracht in the night colorful illuminations in the blue hour, Utrecht, Netherlands. Used toning

Speeddate Utrecht – Wat kun je verwachten?

Speeddate avonden en middagen in Utrecht zijn door Search4Love goed georganiseerd en toegankelijk voor alle leeftijdscategorieën. Ook organiseren we regelmatig een Lesbische speeddate in Utrecht, kijk hier voor regelmatig in de agenda.

Op de speeddate avond of middag wordt je door de hostess vriendelijk welkom geheten bij de ingang. Je krijgt je speeddate kaart en je krijgt een heerlijk drankje. Gedurende de avond krijg je ook allerlei gratis hapjes.

Speeddaten in Utrecht betekent 15 tot 20 korte speeddate gesprekjes met andere vrijgezellen uit de regio. Na elk gesprekje geef je aan of er wel of geen klik was, dat doet de ander ook en dezelfde dag ontvang je in vertrouwen de matches die je had.

Speeddating Utrecht geeft je 90% kans op een match

Elk speeddate gesprek duurt slechts een paar minuten. Klinkt erg kort maar men heeft aangetoond dat dit genoeg tijd is om aan te voelen of er wel of geen kans is op een klik. De praktijk leert dat de meeste deelnemers van een speeddate in Utrecht minimaal wel een match hebben.

En mocht jij geen enkele klik of match hebben, dan kun je de volgende keer weer gewoon mee doen. In ieder geval heb je wel een leuke avond of middag gehad.

speeddaten Carlton President Utrecht

Speeddate Utrecht – Tips

Tijdens het speeddaten in Utrecht laten we je niet aan je lot over. Om je te helpen hebben we een ‘vragen-hulpmiddel’ voor je gemaakt. Zo kun je thuis alvast een paar goede speeddate vragen voorbereiden.

Verder willen we je een paar simpele SPEEDDATE TIPS meegeven:

  1. Denk na over de vragen die je stelt
  2. Zie er goed verzorgd uit
  3. Laat je verhalen over je ex vriend of vriendin thuis
  4. Vertel bij een eerste date niet al je grote problemen

En…. keep smiling! Het gaat er vooral om dat je een gezellige avond hebt met veel lol. Relax en laat het gewoon over je heen komen. Je zult zien dat speeddating ontzettend leuk is om te doen.

De gesprekjes tijdens speeddating Utrecht duren maar 4 minuten en toch zijn er aan het einde van elk event weer veel matches. Het geheim zit ‘m in de vragen die je stelt en natuurlijk ook in hoe je ze stelt. Als je op de speeddate avond of middag oprecht geïnteresseerd bent in de persoon tegenover je, kun je tijdens de korte ontmoeting heel veel te weten komen.

Hoe boek ik een Speeddate Utrecht?

Het is heel simpel, check de speeddate agenda op de website en kies je leeftijdscategorie en datum. Boek nu je ticket voor een speeddate in Utrecht door op ‘boek man’ of ‘boek vrouw’ te klikken. Je wordt nu automatisch doorgeleid om tot betaling over te gaan. De kosten bij Search4Love zijn erg laag en er zit ook nog een welkomstdrankje en hapjes bij inbegrepen. Je hoeft overigens niet voor je eigen woonplaats te kiezen; een speeddate in Amsterdam, Rotterdam of waar dan ook is mogelijk!

Speeddate avond of middag in Utrecht, waar moet ik zijn?

Als je een ticket boekt voor speeddating Utrecht kun je via de meer informatie button alle ins en outs vinden. Bijvoorbeeld over de locatie, de route en parkeermogelijkheden. Ook geven we je info over het reizen met het openbaar vervoer.

De Search4Love hostess vangt je persoonlijk op en helpt je op weg. Eventuele zorgen en zenuwen mag je thuis laten want alles is voor jou geregeld. We geven ook nog uitleg op de avond zelf zodat je volledig weet hoe het werkt.

Check de agenda voor speeddaten Utrecht en doe gezellig mee!

Home

Alle Evenementen in Utrecht

27
May

Speeddaten - Utrecht - ma 27 mei

27-05-2024 20:00 - 23:00
Wachtrij
Bijna vol
50-65 jaar, hoger opgeleiden
Utrecht
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
28
May

Speeddaten - Utrecht - di 28 mei

28-05-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Wachtrij
30-45 jaar, hoger opgeleiden
Utrecht
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
04
Jun

Speeddaten - Utrecht - di 4 jun

4-06-2024 20:00 - 23:00
Beschikbaar
Wachtrij
25-35 jaar, hoger opgeleiden
Utrecht
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
10
Jun

Speeddaten - Utrecht - ma 10 jun

10-06-2024 20:00 - 23:00
Bijna vol
Beschikbaar
40-55 jaar, hoger opgeleiden
Utrecht
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
01
Jul

Speeddaten - Utrecht - ma 1 jul

1-07-2024 20:00 - 23:00
Wachtrij
Beschikbaar
60-75 jaar, hoger opgeleiden
Utrecht
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie
06
Jul

Speedfriending - Utrecht - za 6 jul

6-07-2024 20:00 - 23:00
Beschikbaar
Beschikbaar
30-45 jaar, hoger opgeleiden
Utrecht
Ik ben een vrouw - €29,98
Ik ben een man - €29,98
Meer informatie

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!