NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten voor Lesbiennes

Tips voor lesbiennes op speeddate

Alleen al de gedachte om naar een lesbienne speeddate event te gaan maakt me angstig! Ik was al druk bezig om online actief met vrouwen te gaan daten en zodra er een vrouw reageerde op mijn berichtje gierde de zenuwen door mijn maag en vluchtte ik weg richting de toilet.

Ik hou van daten en aandacht, ik hou van genegenheid maar ben verlegen en wordt al ziek bij de gedachte om naar een speeddate voor lesbiennes te gaan. Maar als ik er ben zal ik het geweldig vinden. Stijf van de zenuwen maar toch spannend om toch te gaan en ik ben bang!

Juist de dingen die me zo bang maken zijn ook de dingen die me de kracht en energie geven. Ik ben steeds met twee kanten van mezelf in conflict. Het meisje dat met een kop koffie in haar bed wil duiken, een boek wil lezen en het meisje dat tiquila wil drinken en tot 05:00 uur in de ochtend uit wil gaan. Het meisje dat voor altijd vrijgezel wil blijven en menselijke interactie uit de weg wil gaan, en het meisje dat juist leeft van menselijke contacten.

Speeddaten voor Lesbiennes

Nu denk je waarschijnlijk, hoe wordt zo’n angstige meid expert in speeddaten en contacten leggen en overwint ze haar angst? Daarom geef ik hier mijn tips vrij omhuld met angst. Ik heb de tips zelf uitgeprobeerd en ze blijken ook te werken bij speeddating voor lesbiennes. Dat kan ook bij jou werken!

Direct actie!

Het voordeel van een speeddate is dat je in een korte tijd, van slechts een paar minuten, direct tot actie kunt overgaan omdat de tijd te kort is voor het stellen van heel veel diepgaande vragen. Mijn idee, is er een klik, en je voelt die, neem gelijk actie en spreek het uit. Je hebt niets te verliezen en gaat al snel door naar de volgende date. Ga dus op je doel af.

Plan een datum bij een match

Ben duidelijk en als er een match uit de speeddate komt, neem direct het initiatief en maak gewoon een afspraak. Zo ben je gelijk over je angst heen en ben je ook direct duidelijk naar de ander toe. Bij de vervolgdate heb je alle tijd om iemand wel beter te leren kennen en na te gaan hoe diep de klik van twee kanten zit.

Zorg dat je er verzorgd uitziet

Een beetje bij bruinen en mooie wimpers lijken mijn angst toch altijd wat te verzachten. Als je er verzorgd uitziet verhoogd dat toch altijd je zelfvertrouwen. Bij een speeddate voor lesbiennes ga je niet bezuinigen en haal je alles uit de kast om er top uit te zien want je wilt indruk maken.

Kom op tijd en eet iets voorafgaand aan je speeddate voor lesbiennes

Dit is erg belangrijk, ga ruim op tijd naar het event. Ik was voorafgaand aan een speeddate voor lesbiennes in Utrecht nog even in de buurt een hapje gaan eten om mijn bloedsuikerspiegel wat omhoog te brengen en heb er even met een vriendin gekletst. Dat heeft me toch weer moed en ontspanning gebracht. Ook ben ik een keer te laat gekomen bij het speeddaten voor lesbiennes. Dit is me daarna nooit meer gebeurd omdat je dan nog meer zenuwen creëert en het gevoel hebt door iedereen extra bekeken te worden. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent.

Blijf goed ademen

Het klinkt misschien overdreven maar als je gespannen bent, probeer dan aan je ademhaling te denken en adem in door je neus en rustig uit door je mond. Rustig blijven ademen geeft je meer rust en zal je spanning doen afnemen.

Ben eerlijk over je zenuwen

Eerlijkheid duurt het langs, dus als je zenuwachtig bent kun je daar gewoon eerlijk over zijn. De meeste deelnemers bij speeddating voor lesbiennes zijn zenuwachtig. Je kunt er heel open en eerlijk over zijn waardoor het ijs gebroken wordt. Je hoeft het dan ook niet meer te verbergen waardoor je je  juist relaxter zult voelen.

Het is geen interview

Je wilt goed overkomen, interesse tonen en veel vragen stellen maar ik hoorde bij een speeddate in Utrecht iemand zeggen dat ik haar behandelde alsof het een interview was. Niet echt leuk natuurlijk.

De ander wil jou leuk vinden

Bij een speeddate voor lesbiennes willen alle dames elkaar graag leuk vinden. Jij bent dus niet de enige met die instelling. Een goede manier om je zenuwen de baas te worden is dit te bedenken. Alle deelnemers zijn op zoek en willen het leuke in jou zien.

Bedenk dat het allemaal niet perfect moet zijn

Mensen maken fouten, zo ook tijdens een speeddate. Als je een date verpest of het liep niet echt lekker, geen probleem want er volgen nog genoeg dates tijdens zo’n speeddate event voor lesbiennes. Nadien kun je er waarschijnlijk om lachen! Het hoeft niet allemaal zo serieus te zijn.

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!