NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Zaandam

Zaandam

Speeddaten Zaandam – Ontmoet heel veel singles!

Bij een speeddate Zaandam ontmoet je maar liefst 15 tot 20 singles waarvan de meeste uit jouw regio komen. Ook organiseren we regelmatig een speeddate in Amsterdam op slechts 14 kilometer. Ben je het online daten ook een beetje beu of loop je tegen nep profielen aan, dan is speeddaten in Zaandam of Amsterdam iets voor jou! Bij een online date moet je al veel uren investeren om er een kans te maken op een passende date. Ook loop je het risico dat degene zich toch anders heeft voorgedaan en valt het tegen. Bij speeddating Zaandam is dat anders, je ontmoet hier echte vrijgezellen face to face.

Waarom een speeddate Zaandam veel kansen op een match geeft

Bij een speeddate Zaandam en ook in het algemeen maak je ruim 90% kans op minimaal één match. Heel veel deelnemers hebben er zelfs meerdere. Een speeddate avond in Zaandam start om 19:30 uur en eindigt rond 22:00 uur. In een paar uur ontmoet je dus 15 tot 20 andere singles uit je eigen regio en leeftijdsgroep. Het fijne is dat alles al is georganiseerd, je netjes door onze Search4Love hostess wordt opgevangen en je ontvangt gratis een welkomstdrankje en diverse hapjes tijdens het speeddate evenement.

Hoe werkt speeddating Zaandam eigenlijk?

Om te beginnen kun je onderaan de pagina een deelname ticket boeken. Je ontvangt dan direct een bevestiging in je mailbox. Wil je ergens anders deelnemen of ook andere speeddate events bekijken, ga dan naar de complete agenda. Je kunt op plaats, provincie, leeftijdscategorie of soort speeddate event selecteren.

Bij elke event staat ‘meer informatie’ waar je alle nodige info vindt zoals route, adres, parkeren etc. Ook kun je even kijken bij de veel gestelde vragen. Na aankomst vangt onze hostess je op en geeft iedereen een duidelijke uitleg. Na een startsignaal begint je eerste date van zo’n 4 minuten. Na elke date schuiven de heren een tafeltje door en spreek je de volgende deelnemer. Je geeft steeds op je speeddate kaart of App

aan of er wel of geen klik was. Direct na afloop ontvang je in vertrouwen je matches per email. De voornaam en e-mailadres wordt dan uitgewisseld.

Speeddaten in Zaandam – altijd een top avond!

Search4Love doet haar uiterste best om het alle deelnemers goed naar de zin te maken. Voor je ticketprijs krijg je een geweldige avond met veel humor en gezelligheid. Er is professionele begeleiding en je krijgt een eerste drankje en diverse hapjes gratis. De locatie wordt in een sfeervolle setting gebracht.

Ben je nerveus, niet nodig want alle deelnemers vinden het een beetje eng. Een speeddate Zaandam is niet eng maar juist ontzettend laagdrempelig en gemoedelijk. Wil je ook elders eens mee doen, dan kan dat uiteraard, zoals bijvoorbeeld met een speeddate Utrecht of een speeddate in Den Haag.

Mega single events en Duo Single Diners

Wil je eens heel iets anders, dan kun je eens een Mega Single Event bezoeken waar maar liefst 1000 tot 1500 vrijgezellen op af komen. Op deze avond welke we één of twee keer per jaar organiseren is van alles te beleven. Zo houden we een mega speeddate en kun je gezellig kletsen bij de cocktailbar of genieten van heerlijke muziek. Onze hostessen zorgen dat alles gezellig verloopt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Samen speeddaten in Zaandam

Momenteel zijn we diverse vernieuwende speeddates aan het uittesten, zoals o.a. de Duo Single Diners. Hier kun samen met een vriend of vriendin mee doen met een licht zes gangen diner. Je schijft als Duo steeds na elke gang een tafel door en spreekt dan weer zo’n 20 minuten met een ander single Duo. Tickets al in een aantal plaatsen beperkt te boeken!

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!