NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Speeddaten Zoetermeer

Zoetermeer

Kans op liefde? Speeddaten Zoetermeer!

Speeddaten in Zoetermeer is misschien wel jouw kans om je ware liefde te ontmoeten. Grote kans op een match en een leuke vervolg date gevonden. Heel veel singles gaan momenteel speeddaten omdat het erg eenvoudig werkt en je ontmoet veel verschillende soorten mensen.

Op zo’n speeddate avond wordt wat af gelachen en is het altijd een gezellige boel. De deelnemers komen na 1 a 2 gesprekjes al los en zijn de zenuwen dan volledig de baas. Ben jij nog aan het twijfelen of je wel of niet eens mee wilt doen met speeddaten Zoetermeer, lees dan even verder…

Een speeddate doe je zo:

Je checkt de agenda door op de rode agenda button op de home pagina te klikken. Je checkt waar er momenteel speeddate avonden worden georganiseerd. Er is niet altijd een speeddate in Zoetermeer maar dan zou je ook naar een speeddate in Den Haag of Rotterdam kunnen gaan.

Selecteer je speeddate event datum en je kunt direct boeken door op ‘boek man’ of ‘boek vrouw’ te klikken. Je ontvangt direct een bevestigingsmail met ook je speeddate ticket voor de speeddate in Zoetermeer. Neem je ticket mee en je wordt bij de ingang netjes opgevangen door de Search4Love hostess. Ook krijg je direct een welkomstdrankje!

Alvorens de avond start, krijg je een duidelijke uitleg. De hostess beantwoord je vragen en helpt je waar dat nodig is. Iedereen is een beetje gespannen maar dat is ook heel normaal.

Speeddaten ervaringen

Speeddaten Zoetermeer hoe bereid ik me voor?

Twijfel je nog steeds en ben je al wat nerveus, geen zorgen want je bent zeker niet de enige en dat is ook heel logisch. Maak je niet druk want je hoeft niets voor te bereiden. Alles is voor je geregeld en onze hostess legt alles heel goed uit.

Speeddate TIPS:

  1. Zorg dat je er op en top verzorgd uitziet.
  2. Begin niet direct over je vorige relaties en exen te praten.
  3. Vertel niet al je grote problemen bij een eerste date.
  4. Kom ruim op tijd zodat je relaxed binnen kunt komen.
  5. Bedenk enkele, 2 a 3, vragen die je wilt stellen.
  6. Laat het gewoon op je af komen, je bent niet de enige single.

Wat voor speeddate locatie moet ik aan denken

Voor speeddaten Zoetermeer heeft Search4Love de gezelligste en meest romantische plekken op gezocht, zo wordt er gelet op de sfeer, sfeer verlichting, kaarsjes, en ook op de parkeer mogelijkheden en openbaar vervoer er naar toe.

Met elke speeddate locatie zijn goede afspraken gemaakt en je krijgt overal een lekker welkomstdrankje en tijdens de pauzes ook lekkere hapjes van de Search4Love organisatie. En dat allemaal voor de laagste prijs.

De speeddates in Zoetermeer worden meestal in knusse restaurantjes, lounge bars of grand cafés gehouden. Je speeddate aan een 2 persoons-tafeltje of soms ook aan een staan tafel of bar.

Bekijk in de agenda eens de informatie die achter elk event staat, hier zie je ook het adres van elke speeddate in Zoetermeer en de route- en parkeerbeschrijving, zo ook als je met het openbaar vervoer komt.

Heb je gehoord van onze MEGA SINGLE EVENTS?

Ze komen er snel weer aan, Mega Single Events Nederland waar je op een avond geen 20 maar wel 1000 tot 1500 singles tegenkomt. Ook is er meestal gelegenheid om je op de avond zelf in te schrijven voor een mega speeddate, hier ben je helemaal vrij in want er is verder nog veel meer te beleven, live muziek, een zeer romantische setting, VIP gedeelte en heerlijke liefdes cocktails. Schrijf je in voor de nieuwsbrief op onze nieuwsbrief pagina en we houden je op de hoogte van alle speeddate avonden in Zoetermeer en aankomende Mega Single Events.

Error (0)

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!