NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Waarom eens een speeddate proberen

“O mijn god, meen je dat nou!?”

Deze reactie kreeg ik toen ik mijn vriendinnen vertelde dat ik binnenkort mee ga doen met Speeddaten Amsterdam.  Dat was de reactie van mijn vriendinnen toen ik ze heel serieus vertelde dat ik me had opgegeven. Ik moet zeggen dat ik zelf ook mijn twijfels had omdat ik er geen enkele ervaring mee had en ik ook niemand ken die dat wel heeft. Het enige wat ik wel eens heb gedaan is online daten maar dat heeft me uiteindelijk geen serieuze relatie opgeleverd.

Mijn idee was om eens iets heel anders te proberen om eindelijk mijn ware liefde te vinden. Ja, ik dacht ook nog, waarom kom ik deze niet gewoon ergens tegen zoals andere mensen. Makkelijker gezegd dan gedaan dus! Na een aantal vervelende ervaringen bij het online daten met mensen die zich anders voordeden dan ze in werkelijkheid waren, zocht ik iets heel anders. Ik las een stukje over een speeddate Amsterdam waar de vrijgezellen erg enthousiast over waren. Ook las ik over de mogelijkheid om een speeddate Den Haag mee te gaan doen.

Toch de stoute schoenen aangetrokken

In ieder geval heb ik uiteindelijk de knoop maar eens doorgehakt en heb de stoute schoenen aangetrokken. Op zoek naar een speeddating bedrijf op het internet dan maar. En ik boekte dus mijn deelname ticket voor een speeddate in Amsterdam op een woensdag avond. Ik voelde de spanning in mijn lijf al oplopen toen ik daadwerkelijk had geboekt.

De dag er voor ben ik nog even naar de stad geweest om wat leuke nieuwe kleren te kopen. Ik wilde er toch echt wel top uitzien voor de avond. Nog even een nieuw geurtje halen en ik was er helemaal klaar voor. Op de middag van de speeddate heb ik nog even op de website gekeken waar het precies was en waar ik het beste kon parkeren, als google-freak voor alle zekerheid nog even op Maps gekeken.

Nou, daar ging ik dan, op naar de speeddate in Amsterdam. Eenmaal aangekomen bedacht ik me dat ik misschien een kopie van het bevestigingsmailtje had moet printen en meenemen. Maar toen ik binnen kwam werd mij door een hostess verteld dat ik op de deelname lijst stond en dat alles in orde was……….pfffff gelukkig want ik werd al een beetje nerveus.

Iedereen zat klaar voor de speeddate in Amsterdam

Ik werd netjes met een drankje naar mijn tafeltje gebracht en er zaten al verschillende deelnemers klaar voor het speeddaten. De dame van de organisatie legde alles nog eens heel duidelijk uit en voor ik het wist was ik al in gesprek met een man van mijn leeftijd die ontzettend aardig was. Qua looks was hij zeker niet mijn type maar er kwamen nog 16 andere mannen voorbij zag ik. Positief ging ik alle gesprekjes aan.

Gelukkig waren er een paar korte pauzes tussen al het gekakel door want ik vond het best wel intensief. Wel ontzettend leuk om te doen wat ik niet zo had verwacht. Hele leuke mannen gesproken waar ik zeker kansen in zie.

Ik kreeg een Match mail

Ik ontving de volgende dag een mailtje met de namen en e-mailadressen van drie mannen waar blijkbaar van twee kanten een ‘ja’ was opgegeven. Dat streelde toch wel even mijn ego….hahaha! Nu nog even kijken met wie ik verder contact wil gaan opnemen. Ze waren alle drie eigenlijk best heel erg leuk. Nu krijg ik nog een luxe probleempje!

Mijn vriendinnen moesten natuurlijk alle ins en outs weten en hoe het allemaal precies was gegaan, wat voor types er waren en hoe het allemaal verliep. Ik heb ze verteld van de matches en ze stonden er versteld van dat zo’n speeddate van een paar uurtjes toch al zoveel resultaten opleverde.

Over resultaten gesproken, ik ben uiteindelijk met twee van de zogenaamde matches nog verder gaan afspreken en heb er een ontzettend leuke vriend aan over gehouden. Het is allemaal nog erg pril maar we doen veel leuke dingen samen en kunnen goed praten, ook is er een vonk aan het overslaan en zien we de toekomst allebei wel zitten. De organisatie waar ik ben geweest was Search4Love.

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!