NIEUW

Cocktail Single events

Een gezellige cocktail avond met diverse singles! Klik hieronder voor meer informatie!

Bekijk onze Cocktail Single events

Zomer kriebels zijn goed voor de liefde!

Zomer kriebels zijn goed voor de liefde!

In de zomer begint de tijd van de liefde. Het is de tijd dat er meer mensen verliefd worden en gaan daten. Uit onderzoeken blijkt dat meer dan 58% van alle singles andere mensen in de zomer aantrekkelijker vinden. Dat heeft te maken met verschillende zaken.

  • Mensen zijn leuker gekleed en zien er daardoor aantrekkelijker uit.
  • Ook hebben mensen een gezonder en bruiner kleurtje wat men aantrekkelijk vindt.
  • Op een zonnige dag hebben mensen vaak een beter humeur en stralen ze ook meer.
  • Door de aanmaak van meer Endorfine door zonlicht heb je meer zin om andere mensen te ontmoeten.
  • De Testosteron productie gaat in de zomer ook omhoog waardoor het Libido in de zomer hoger is.

In de zomer liggen de kansen voor singles dus hoger en wordt er flink wat af gedate. Echter heeft dit ook een andere kant want na de zomer richting december gaan de meeste relaties weer stuk en is het aantal echtscheidingen het hoogst. In de winter zit je natuurlijk veel meer binnen en bij elkaar wat weer meer irritaties kan opwekken.

Daten online en speeddaten als toevoeging aan de zomer

De meeste mensen nemen in de zomer een rust periode en nemen hun vakantiedagen grotendeels op. Buiten deze periode hebben we het allemaal enorm druk met allerlei zaken en komen we weinig toe aan het zoeken naar een leuke date. Vooral ons werk slokt veel van onze tijd op. In deze zomer vakantie en rust periode zijn mensen een stuk relaxter en staan dan ook meer open voor de liefde en relaties. Het is bij uitstek het moment om te gaan daten.

Waar liggen dan de kansen om te daten?

Er zijn vele mogelijkheden om een date te krijgen, zo kun je je online bij vele dating websites inschrijven en op zoek gaan naar die ene ware die er misschien ook is aangemeld. Vaak staan er duizenden profielen op en wordt het kiezen een puzzel. Ook is de vraag of al deze profielen ook echt kloppen, want de mensen doen zich vaak mooier voor dan het in werkelijkheid is. De kans dat je na veel speurwerk en het aanschrijven van vele singles een leuke date vindt, is niet erg hoog. Ook blijft het altijd weer de vraag waar je na het vinden van iemand gaat afspreken. Vaak ga je alleen en moet je maar afwachten waar en met wie je terecht komt.

Kansen liggen er ook bij het verenigingsleven, uitgaan, sporten etc. Je kunt natuurlijk geluk hebben en spontaan iemand tegen het lijf lopen wat zelfs een liefde op het eerste gezicht kan opleveren. Maar hoe groot is die kans eigenlijk? Mensen zijn drukke wezens en veel singles durven ook niet zomaar op iemand af te stappen en mochten ze al over deze drempel heen komen, wat ga je dan zeggen!?

Speeddaten een snelle, nieuwe manier met veel kansen!

Een totaal andere manier van daten is het speeddaten, waar je in een relatief korte tijd wel veel singles kunt ontmoeten die ook rond jouw leeftijd zijn en meestal uit de zelfde regio komen. De kans dat je hier leuke mensen ontmoet en waar ook nog eens een ‘klik’ mee is, is groot. Of daar dan een prachtige relatie uit voortkomt is weer wat lastiger te voorspellen en hangt van heel veel factoren af. Maar je moet ergens beginnen. Voordeel van een speeddate is dat het onder begeleiding van een organisatie plaatsvind bij een betrouwbare locatie. Er is dus toezicht en het is goed georganiseerd.

Het enige is dat je bij een speeddate niet op voorhand een profiel van de andere singles kent. Je gaat er dus geheel blanco in. Voordeel is weer dat je mensen in levende lijve ontmoet en er dus niet gesjoemeld kan worden met profielen of hoe iemand er uitziet. Je praat direct met alle andere singles, 1 op 1 en ziet en hoort ook wat de ander ergens van vindt en hoe die ergens op reageert. Ook hoef je niet na te denken over de locatie waar je gaat afspreken omdat dit al door de speeddate organisatie is geregeld. Er is eigenlijk op alle fronten al een voorselectie voor je gemaakt. In een paar uur tijd spreek je veel singles en bepaal jij of er wel of geen vervolg komt met iemand. Je kunt op veel plaatsen in Nederland mee doen, zo is er vaak een speeddate in Utrecht of een speeddate in Eindhoven.

De invloed van de zomer op speeddating

In de zomer schijnt de zon en zijn we vaak blijer en positiever, wat weer invloed heeft op o.a. ons relatie- en liefdes gedrag. We zijn wat vriendelijker en geven een relatie makkelijker een kans. Het aantal aanmeldingen bij datingsites ligt in deze periode dan ook over het algemeen wat hoger dan in de koude maanden. Zoals eerder al aangegeven speelt een vakantie periode hierbij ook een rol. Er worden elke zomer weer heel veel zomer liefdes gevonden in binnen en buitenland waar vaak weer hele mooie langdurige relaties uit voortkomen. Maar de mens blijft een gecompliceerd wezen en helaas stranden er ook weer veel van deze mooie zomer liefdes!

Ook weten wanneer tickets beschikbaar zijn?

Ontvang jij graag de laatste informatie omtrent onze events? Vul dan nu je e-mail in!